|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
04-16-2010, 18:33
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Árnyak varázslat - civilek
üdv!
Az árnyak varázslat azokat a civileket is alapul veszi, akik adott pillanatban nem férnek el házban, vagy hasonlóképpen nem számítanak, mint a varik, tolik, haderő?
Lényegesen több tolvaj él országomban, mint civil, emiatt az árnyak varázslatot nem tudom maximálisan kihasználni. Olyan taktikán törtem a fejem, hogy 1-1 erősebb szintén tolvaj ország ellen a nagy haszon reményében nyerő lehetne egy katonák lefokozása civillé akció, s az átmeneti népességnövekedés miatt megnőne a tolvajérték, HA a többlet civil lakosságot is számításba veszi.
|
04-21-2010, 23:26
|
Junior Member
|
|
|
|
Igazán szívesen venném, ha valaki, aki tudja a választ, megosztaná velem. Ha csak egy ember tudja, akkor ő
|
04-22-2010, 05:17
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Peter Rose
Igazán szívesen venném, ha valaki, aki tudja a választ, megosztaná velem. Ha csak egy ember tudja, akkor ő
|
Amondó vagyok, hogy tesztelni kéne anarchban. Ha nincs ott országod, akkor gyorsan regisztrálj kettőt. Szerintem egy teszthez találsz embert, aki a fokozásra való pénzt megfinanszírozza.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
04-25-2010, 14:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
ajánlat
Ha ezen múlik akkor segítek tesztelni. Ha nem törlődött azóta akkor elvileg van egy tolis félelfem 200 hekin...
|
04-28-2010, 11:59
|
Junior Member
|
|
|
|
Kösz a felajánlást, de ezért nem fogok egy anarchos orit regelni. Az ügyben illetékes egyszer csak veszi a fáradtságot és reagál annyit, hogy igen, számít, vagy nem, nem számít
|
04-28-2010, 12:24
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Kösz a felajánlást, de ezért nem fogok egy anarchos orit regelni. Az ügyben illetékes egyszer csak veszi a fáradtságot és reagál annyit, hogy igen, számít, vagy nem, nem számít
|
Ha rám gondolsz, akkor stratégiai kérdésekre nem válaszolok.
|
04-28-2010, 12:26
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha rám gondolsz, akkor stratégiai kérdésekre nem válaszolok.
|
Hat pedig ugy tunik, muszaj lesz regelned, ha tenyleg erdekel.
04-28-2010, 13:27
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem kifejezetten rád, bárkire, aki tudja.
Másfelől, nem nagyon értem, miért nem kaphatok erre választ, de akkor majd megoldom valahogy
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|