|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
01-01-2007, 17:13
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Dombay-tó 25
Első téli túrám... Jól (és feleslegesen ) nekiöltözve... Gyönyörű időben... Pesten köd, nyálkás, szutykos idő, nekünk pedig napsütés, hó, és minden, ami kell.
A hidegre, és a sok magammal cipelt cuccra tekintettel túl sok kép nem készült, amikből válogatni lehetne, úgyhogy ízelítőül csak néhány:
Jól szervezett kis túra volt (csak azokat a hegyeket ki rakta oda? wááá ), eltévedések nélkül.
Már a Zengőt megmászva örültem, hogy nem a hosszabb távon indultunk, mégegy hegyet azért nem vállaltam volna be. A második hegy így is érdekes volt: túristaút nélkül, csak egy hegyoldal kiszalagozva, hogy na itt menj fel...
Összességében jó volt az ellátás, a szervezés, és szép volt a hely.
Pár gps-ről mentett adat még zárásként, aztán a többiek írnak hosszabb beszámolót. Ugye? ))
|
01-01-2007, 17:32
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Érdekelnének a szintidők, mennyi idő alatt jártátok meg az egészet?
Gyulaword (#79796)
|
01-01-2007, 17:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
Érdekelnének a szintidők, mennyi idő alatt jártátok meg az egészet?
|
Az az utolsó "kép". 6:14, GPS által mérve. Az első nagy emelkedő a Zengő, a második, ami az emelkedési térképen egy kiugró vonal, a Somos-hegy, ezek voltak a leglassabb részek. Ez utóbbinál tényleg leginkább felfele mentünk, előre nemigen, szóval a kép róla pontos...
Sajna a sok felesleges cucc miatt nagyon lassú voltam, asszem a teljes bandát én hátráltattam most... No de majd a követlező téli túrára már nem viszek ennyi cuccot...
|
01-01-2007, 17:44
|
Administrator
|
|
|
|
Jah, a szintidő pedig 7 óra volt, szóval lazán azon belül voltunk...
|
01-01-2007, 17:44
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az az utolsó "kép". 6:14, GPS által mérve. Az első nagy emelkedő a Zengő, a második, ami az emelkedési térképen egy kiugró vonal, a Somos-hegy, ezek voltak a leglassabb részek. Ez utóbbinál tényleg leginkább felfele mentünk, előre nemigen, szóval a kép róla pontos...
Sajna a sok felesleges cucc miatt nagyon lassú voltam, asszem a teljes bandát én hátráltattam most... No de majd a követlező téli túrára már nem viszek ennyi cuccot...
|
Ez marhaság.
Kiegészítés folyamatban.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
01-01-2007, 18:35
|
Member
|
|
|
|
Dombay-tó 25 nálam is a jóemlékü túrák egyike lesz.Hajnali 5ös riadóztatás ide, hajnali 5ös riadóztatás oda. Szintén első téli túra és szintén túlságosan fel voltam öltözve.
Tetszett a szervezés, és iszonyatosan jó időt fogtunk ki. Gyönyörű havas tájakat láttunk, miközben ragyogó napsütésben gyalogoltuk végig az egész távot.
Atival ellentétben én már a második kilóméternél közöltem, hogy bölcs döntés volt a rövidebb távot választani. Két kilométer után ugyanis patakokban folyt rólam is a víz, kesztyű, sapka hamar zsebbe került.
Ati a második kilóméternél örömtáncot (Ami Akár szerint leginkább esőtáncra hajazott.) lejtett, mondván megelőlegezi a végét, mert akkor már úgyse lenne rá energiája. Nem sokat tévedett.
A Zengő megmászása közben egyre korosabbnak tünhettünk a tempót tekintve. Négy fős csapatunknak három fős sereghajtó gárdája volt.
A második csúcs (Somos-hegy) igazán érdkes volt, majd megreklamálom egyszer a szervezőknél, mert a leírásban nem hívták fel a figyelmet, hogy nem árt hegymászó felszereléssel érkezni.
A túra többi része ehhez a két hegyhez képes csupán lightos kis hétvégi sétának tünt.
Jó volt a szervezés, jó volt a társaság. Jól éreztem magam, örülök, hogy így zárhattam az évet. Külön hálás vagyok Goldynak, akinek köszönhetően ott lehettem.
További kiegészítéseket majd Goldyéktól...
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Last edited by Cassandra; 01-01-2007 at 18:42..
|
01-01-2007, 18:45
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Sajnalom, hogy nem jutottam el
Legkozelebb is szoljatok, es igyekszem ugy szervezni a programjaim!
|
01-01-2007, 19:57
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
ööö
Mit is mondtam neked indulás előtt mikor rá néztem a hátizsákodra?
De te sosem hallgatsz rám
|
01-01-2007, 19:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Goldy
ööö
Mit is mondtam neked indulás előtt mikor rá néztem a hátizsákodra?
De te sosem hallgatsz rám
|
Sztem arra gondolt, ami RAJTA volt.
Nem láttad milyen halom ruhát húzott magára indulás elött.
Hogy mire vagy jó?
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
01-01-2007, 20:10
|
|
Member
|
|
|
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|