Sziasztok!
Elsőként szeretnék elnézést kérni, amennyiben született már ilyen topic, végignéztem őket, de eléggé siettem, hiszen nincs sok időm ma sem, és azt nem itt a fórumon szeretném eltölteni, hanem inkább az országomban.
Kedves Adminok! Nagyszerű a kezdeményezés,miszerint lesz minimum föld, nagyszerű lett volna, ha bevezetitek, mikor elindult a Hódító hódító útjára
- sorry alliterálásért
De most nem sokat ér. Sajnos mindenki tisztában van vele - és itt kérem a játékosokat, most írjátok ide, amivel tényleg MINDENKI tisztában van, hogy a Hódítóban bizony jelen van a csalás, egy játékosnak egy szinten bizony gyakran nem egy országa van. Aki már legalább fél éve játszik ezzel a játékkal, az ezzel tisztába van. Most kaphatom, hogy alaptalan a vádaskodás, miért nem jelentjük stb, de sajnos van, hogy hiába is jelentjük, vagy megalapozatlan a gyanú az adminok szerint. Személy szerint nagyon rossz a véleményem, de magát a játékot rendkívül szeretem, elfogadom ezt és igen, így is játszom. Kishal vagyok
A minimum föld azt fogja eredményezni, hogy akik most is ott vannak, azok ott is maradnak, és soha senki többet nem fog tudni a közelükbe férkőzni. A termelt árucikk valamely saját, vagy baráti országgal lelopásra kerül, s máris kifogyhatatlan raktárként üzemel. Ennyi. A minimum föld akkor lenne megoldás, ha a minimum föld alatti országok bizonyos időt követően törtlésre kerülnének. Remélem átlátható amit írtam, ha nem ez történik, akkor aki most ott van, vagy dec 1.ig odajut, az a hódító gazdasági helyzetének meghatározója lesz. És természetesen országával soha nem fog elmozdulni onnan. Talán ha úgy lenne a meghatározás, hogy a max földterület 80%-a, de minimum x hektár, és az x hektár elhagyására adnátok 1 hónapot, akkor csettintenék a nyelvemmel. Így csak kinyújtom
Jó játékot mindenkinek a továbbiakban is!