|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
02-22-2006, 18:28
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
engem nagyon emlékeztett a win 3.1 hez a külső
|
Nem linux téma ugyan, de ha HASZNÁLNI is szeretnéd a windows-t, akkor az első dolog, hogy az XP szuépségeit kikapcsolod. És máris ugyanott vagy, csak egy lépéssel több, amiről rádásul sokan nem is tudnak, hogy lehet.
|
02-22-2006, 18:32
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Nem linux téma ugyan, de ha HASZNÁLNI is szeretnéd a windows-t, akkor az első dolog, hogy az XP szuépségeit kikapcsolod. És máris ugyanott vagy, csak egy lépéssel több, amiről rádásul sokan nem is tudnak, hogy lehet.
|
Csinálsz neki egy topicot?
Én win ME-t használok és érdekelne hogy hogy lehet egy két dolgot kikapcsolni benne.
Gyulaword (#79796)
|
02-22-2006, 19:02
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Csinálsz neki egy topicot?
Én win ME-t használok és érdekelne hogy hogy lehet egy két dolgot kikapcsolni benne.
|
Csináltam.
WinME-hez nem értek, azt mondják, hogy az sajna az egyik legrosszabb windows eresztés volt.
|
02-22-2006, 19:19
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Csináltam.
WinME-hez nem értek, azt mondják, hogy az sajna az egyik legrosszabb windows eresztés volt.
|
Lehet de én még is ezt használom.
ME vel hatalmas gondom hogy ha weblapokban őszerinte hiba van akkor kapok egy hibaüzit és el akarja inditani a hiba keresőt atw-s honlapoknál szinte kivétel nélkül, de pl a Queosiánál is többször hiba üzit kapok a win ME-töl, meg utánna dührohamot, mert hogy javitsak én bele akárki honlapjába, főleg hogy nem is értek hozzá, csak azért mert a ME ezt kigondolta nekem.
Szal kérdés hogy lehet ezt kikapcsolni?
Még egy kérdés, XP-röl ugy tudom hogy az internet kapcsoalt 10%-át fentartja magának mindig az autómatikus frissitések miatt, gondolom a ME is ezt hogy lehet kikapcsolni?
Gyulaword (#79796)
|
02-22-2006, 19:23
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
ME vel hatalmas gondom hogy ha weblapokban őszerinte hiba van akkor kapok egy hibaüzit és el akarja inditani a hiba keresőt atw-s honlapoknál szinte kivétel nélkül, de pl a Queosiánál is többször hiba üzit kapok a win ME-töl, meg utánna dührohamot, mert hogy javitsak én bele akárki honlapjába, főleg hogy nem is értek hozzá, csak azért mert a ME ezt kigondolta nekem.
|
Én ezt nem erőltetném, hanem vagy az Internet Explorert frissíteném, vagy feltennék egy másik böngészőt, például Firefox-ot. http://www.mozilla.com/firefox/
Quote:
Még egy kérdés, XP-röl ugy tudom hogy az internet kapcsoalt 10%-át fentartja magának mindig az autómatikus frissitések miatt, gondolom a ME is ezt hogy lehet kikapcsolni?
|
Ilyen hírek valóban keringtek, én is hallottam róla, de ez vagy rég volt, vagy sose volt. Most nincs ilyen.
XP-ben van egy olyan lehetőséged, hogy a "látvány"-orientált működést átállíthatod "teljesítmény"-orientált működésre, ekkor rengeteg látványos elem eltűnik, viszont minden gyorsabb lesz.
|
02-22-2006, 19:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ilyen hírek valóban keringtek, én is hallottam róla, de ez vagy rég volt, vagy sose volt. Most nincs ilyen.
XP-ben van egy olyan lehetőséged, hogy a "látvány"-orientált működést átállíthatod "teljesítmény"-orientált működésre, ekkor rengeteg látványos elem eltűnik, viszont minden gyorsabb lesz.
|
Ezt kifejtened legyszi bovebben Ati? Hol mit lehetne kikapcsolni? vagy hol tudnek utannajarni? koszi
|
02-22-2006, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Lehet de én még is ezt használom.
|
Nekem kb. fél órát volt fent anno a ME, annyi örökre elég volt belőle
Hibaüzit IE-vel kapod? Mert az "okosan" bele van gyúrva a windózba. Gyanítom, hogy Firefox vagy Opera használata esetén nem szól a ME.
Quote:
|
Nekem XP alatt többek között ez is ki van kapcsolva
|
|
Posting Rules
|