|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Szabadidő, Sport Szabadidő és minden, ami sport |
02-02-2006, 18:30
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Hódító Sakk Bajnokság
Csacsi!!
Ez 1 Hódítós Sakk bajnokság lenne rövid időn belül
A Szabályokat, és hogy lehet meccset csinállni, azt majd késöbb írjuk le
Üdv.: a Szervezők!!
|
02-03-2006, 08:35
|
Guest
|
|
|
|
Ha jól értem akkor itt kell megtennem a bajnoksággal kapcsolatos javaslatokat.
Nos szerintem ez a freechess oldal elég bonyolult. legalább is amit írtatok egy kicsit kínai, és a felület sem túl felhasználóbarát, bár vendégként már tudtam játszani rajta, regisztrálni nem tudok, mert a mailcímem nem tetszik neki.
Javaslatom:
pimpernel.com/games/
erre az oldalra regisztáció nélkül egyedi névvel és jelszóval beléphetsz, a tűzfalakat úgy tudom nem zavarja, egyszerűen lehet asztalt csinálni stb.
Valamelyikünknek koordinátorként össze kell gyűjteni a jelentkezőket, közjegyző jelenlétében megcsinálni a sorsolást, és egyenes kiesési rendszerben 10perc+5mp-s partikkal lebonyolítani a versenyt. Aztán később páratlan jelentkezők eseetén a győztes kiemelt lesz. stb, de ez már részletkérdés.
Döntetlen esetén színt cserélnek és addig játszanak míg nincs győztes.
Én valahogy így tudom elképzelni, de remélem ehhez még jönnek építő hozzászólás.
|
02-03-2006, 08:37
|
Guest
|
|
|
|
Bocs de a címet nem tudtam kattinthatóvá tenni
|
02-03-2006, 09:21
|
Guest
|
|
|
|
Még annyit hogy ha kevesen leszünk akkor megcsinálhatjuk rendesen mindenki-mindenkivel rendszerben is. (Hmmm ez elég bizarrul hangzott ) Ebben az estben egy kicsit több dolga lesz a koordinátornak, de ha nincs rá más jelentkező én szívesen megcsinálom.
|
02-03-2006, 12:01
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Még annyit hogy ha kevesen leszünk akkor megcsinálhatjuk rendesen mindenki-mindenkivel rendszerben is. (Hmmm ez elég bizarrul hangzott:D ) Ebben az estben egy kicsit több dolga lesz a koordinátornak, de ha nincs rá más jelentkező én szívesen megcsinálom.
|
igen, már ez is felmerült:) de remélem h leszünk többen, és akkor cserébe hétfőn este, az első forduló után (vagy akár minden héten hétfőn este, ha van rá igény:D) tartunk egy gyors partikból álló körmérkőzéses versenyt is, ráadásként:)
|
02-03-2006, 18:16
|
Guest
|
|
|
|
Nekem inkább hétvége lenne a jó általában, mert 3 műszaknál csak 1* tok hétfőn lenni De oszt majd meglátjuk kinek mikor jó.
|
02-03-2006, 11:58
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by gescs
Ha jól értem akkor itt kell megtennem a bajnoksággal kapcsolatos javaslatokat.
Nos szerintem ez a freechess oldal elég bonyolult. legalább is amit írtatok egy kicsit kínai, és a felület sem túl felhasználóbarát, bár vendégként már tudtam játszani rajta, regisztrálni nem tudok, mert a mailcímem nem tetszik neki.
Javaslatom:
pimpernel.com/games/
erre az oldalra regisztáció nélkül egyedi névvel és jelszóval beléphetsz, a tűzfalakat úgy tudom nem zavarja, egyszerűen lehet asztalt csinálni stb.
Valamelyikünknek koordinátorként össze kell gyűjteni a jelentkezőket, közjegyző jelenlétében:) megcsinálni a sorsolást, és egyenes kiesési rendszerben 10perc+5mp-s partikkal lebonyolítani a versenyt. Aztán később páratlan jelentkezők eseetén a győztes kiemelt lesz. stb, de ez már részletkérdés.
Döntetlen esetén színt cserélnek és addig játszanak míg nincs győztes.
Én valahogy így tudom elképzelni, de remélem ehhez még jönnek építő hozzászólás.
|
nem olyan bonyolult az a freechess: szükség van egy kliensre (ha nincs extra igényed, akkor winboard), meg egy nem-ingyenes mail címre.
előbbit letöltöd, utóbbival regisztrálsz:) belépsz, és tulajdonképpen máris kész vagy:)
cserébe viszont a verseny megrendezése roppant egyszerű, mivel egy egyszerű parancs segítségel indítunk egyet, mindenki jelentkezik aki játszani akar.. a partikat egy adott időn belül akkor játszák le, amikor akarják, amikor ráérnek. (pl n és m úgy dönt ők szerdán hajnalban játszanak, p és q inkább már rögtön hétfőn este) a lényeg h a következő forduló kezdetéig minden parti bejeződjön:).. a fordulók száma még kérdéses:)
öö, igen, akkor itt már tulajdonképpen elmondhatnám, h jelenlegi állás szerint minden héten hétfőn 0 órákor kezdődnek a fordulók, és azokat szombat 24 óráig kell lejátszani a feleknek, megbeszélt időpontban..
hamarosan várható egy rövid segítség arról, hogy hogyan tudsz majd belépni a versenybe, lejátszani a partikat, stb..
az említett oldal ellen az első kifogásom, hogy kollégiumból, proxy mögül nem megy (így pl én sem tudok most belépni:D).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|