|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-16-2007, 12:56
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
PRISON BREAK - A Szökés
pont a legtutibb sorozat marad ki ebbol a forumbol?? vagy en vagyok az eggyetlen hoditos aki szereti?
|
01-16-2007, 12:58
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
pont a legtutibb sorozat marad ki ebbol a forumbol?? vagy en vagyok az eggyetlen hoditos aki szereti?
|
én nem nézem, mert leírás alapján nem fogott meg. no persze a Lost se fogott meg az rtl-es bemutatók alapján, aztán elkezdtem nézni, és egy tuti kis sorozat.
szóval mesélj róla valamit, mi ez a sorozat?
|
01-16-2007, 13:08
|
|
Junior Member
|
|
|
|
hat diohelyban a film arrol szol, h a foszereplo, michael scofield, bezaratja magat abba a bortonbe, ahol a batyja van halalra itelve, persze igazsagtalanul. a celja, hogy kiszabaditsa illinois allam legbiztonsagosabb bortonebol. a borton alaprajzait , az elore megtervezett szokeshez hozzatartozo elemeket kodolva ratetovaltatja a testere. a bortonben majd kulombozo baratsagokaat kot akik segitenek neki a szokesben.
nagyon izgalmas sorozat, biztosan van meg olyan aki megerositheti a velemenyemet
Last edited by csavo; 01-16-2007 at 13:11..
|
01-16-2007, 13:11
|
Administrator
|
|
|
|
Ismétlem: totál látatlanban kérdezem, mert sose láttam mégcsak egy kis részletet se egyetlen részből...
Úgyhogy ne hurrogjon le senki, ha megkérdezem, hogy: ebből hogy lehet sorozatot csinálni? Ez így leírás alapján egy izgalmas film lehet, de ha 3 évre elhúzzák, akkor rosszabbnak tűnik nekem, mint egy brazil szappanopera. Ott 3 rész, és legalább már átér a szobán.
|
01-16-2007, 13:19
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ismétlem: totál látatlanban kérdezem, mert sose láttam mégcsak egy kis részletet se egyetlen részből...
Úgyhogy ne hurrogjon le senki, ha megkérdezem, hogy: ebből hogy lehet sorozatot csinálni? Ez így leírás alapján egy izgalmas film lehet, de ha 3 évre elhúzzák, akkor rosszabbnak tűnik nekem, mint egy brazil szappanopera. Ott 3 rész, és legalább már átér a szobán.
|
hat igen
ez nem igy tortenik. az elso evadban, ami 22 reszbol all, 8an meg is szoknek a bortonbol. a masodik evad a falakon kivul jatszodik. a szokevenyek fel kell szivodjanak, el kell tunjenek, mivel ok lesznek amerika 8 legkeresettebb bunozoi. a szokevenyek kulonvalnak, uldozi oket a rendorseg, titkos ugynokok akik az allamfonek dolgoznak, es bortonorok, akik a kituzott verdijert keresik oket, illetve az 5 millio dollarert amit egy haldoklo fegyenc asott el es arulta el holletet a 8 szokevenynek.
a masodik evadbol meg csak 13 reszt forgatott le a tv, a 14edik resz januar 22ediken kerul vetitesre.
|
01-16-2007, 13:22
|
Administrator
|
|
|
|
Ahha. No így már azért eseménydúsabbnak tűnik.
|
01-16-2007, 13:39
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by csavo
hat igen
ez nem igy tortenik. az elso evadban, ami 22 reszbol all, 8an meg is szoknek a bortonbol. a masodik evad a falakon kivul jatszodik. a szokevenyek fel kell szivodjanak, el kell tunjenek, mivel ok lesznek amerika 8 legkeresettebb bunozoi. a szokevenyek kulonvalnak, uldozi oket a rendorseg, titkos ugynokok akik az allamfonek dolgoznak, es bortonorok, akik a kituzott verdijert keresik oket, illetve az 5 millio dollarert amit egy haldoklo fegyenc asott el es arulta el holletet a 8 szokevenynek.
a masodik evadbol meg csak 13 reszt forgatott le a tv, a 14edik resz januar 22ediken kerul vetitesre.
|
Azert ennyi spoilert maskor ne nyomj....
Szerintem is nagyon jo sorozat, en angolul nezem, felirattal, es nagyon tetszik....
Mindenkinek ajanlom hogy nezzen meg az elejebol 2-3 reszt, ugyse birja abbahagyni
en is a 13asnal tartok a masodik evadnak....
Kozben meg varom a 24 6. evadjat
|
|
Posting Rules
|