|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
08-06-2006, 20:02
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
V6 Legördülő menük és a kitöltendő mezők mérete
Üdv
Engem zavar hogy az új verzióban a legördülő menükben (toli/vari/hadi akcióknál) túl kicsik a feliratok ráadásul barna alapon világosbarna betükkel olvashatók(?). Egyébként nem is egységes mert pl a piacon az áruválasztó menű normál méretű fehér alapon fekete betüs.
Szintén kicsik és barna alapon világosbarna feliratúak azok a mezők ahova be kell írni valamit (árat, darabszámot stb.)
Javaslom:
- Legyen egységesen fehér alapon fekete betü a kitöltendő mezők és a legördülő menük szine.
- Legyen nagyobb a kitöltendő mezők és a legördülő menük mérete.
Várom a (remélhetőleg konstruktív) hozzászólásokat.
|
08-06-2006, 20:32
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ezt én is támogatom
valahol már írtam, hogy rém zavaró, hogy ugyanolyan barna mint egy csomó más dolog, jah és jó volna, hogyha sikerül belekattintanom egy kitöltendő mezőbe akkor a kurzor is élesebben villogna.
jah és a gombok vagy legynek gomb alakúabbak, vagy az egér nyilából legyen kéz, ha fölé húzom..!
|
08-08-2006, 01:49
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
a kitöltendö mezökkel, föleg a piacon nekem is bajom van. Csak 6 számjegy fér be utána már kitolja az elejét, és vannak olyan tételek amik 10millás nagyságrendben mozognak. és nem is egységes pl. adományokhoz 7 számjegy fér be épitéshez 5, katonaképzéshez 6.
a legördülö menük, pláne, hogy ott van is hely, lehetnének jobban olvashatók
a szinnel viszont nincs különösebb bajom
|
08-08-2006, 06:24
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Artur es Wandal eggyet ertek. A betuk tul kicsik a legordulo menukben es a barna alapon a vilagos barna nehezen olvashato. Szerintem meg igy is ossze folyik a piaci menun a sotet es vilagos barna, nekem legalabbis hianyzik a szetvalasztasa, jol meg kell neznem melyik is az enyem es melyik van a piacon, hiaba az egyik feher a masik fekete. Talan ha a betuk ahova beirjuk a veteli mennyiseget ugyszinten feketek lennenek segitene ezen. Ahol meg be kell irni hogy mennyit adunk el az tenyleg nagyon kicsi. Ha mar a legordulo menu ott feher fekete betuvel akkor amit beirunk is legyen az.
|
08-08-2006, 13:31
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Okay, színek és betűméretek a beviteli mezőknél és gomboknál "alap" állapotra visszarakva. Az eddigi után ez most kicsit furán néz ki, de tény, hogy nagyobb.
Betűmérettel még probléma valahol?
|
08-08-2006, 16:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Okés. Köszi a javítást.
Már csak a piaci / képzés táblázatokat kéne kicsit jobban felosztani, hogy ne follyon annyira össze. Meg a tanácsadókét is lehetne jobban követhetővé tenni.
Meg a menü még lehetne jobban szeparáltabb (IE-t használok 1024-es felbontással).
Ja, és végül az eseményjelző ikonok lehetnének nagyobbak.
Hirtelen ennyi.
Köszi.
|
08-08-2006, 18:35
|
Junior Member
|
|
|
|
szövi fórum
Nekem a szövifórum nem tetszik, a betűk kicsik, és nehezen olvasható a barna alapban a fekete betűk!
Ha az alap világossabb lenne akkor lehet, hogy a betűket sem kellene ott nagyítani!
|
08-08-2006, 19:00
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Packolombo
Nekem a szövifórum nem tetszik, a betűk kicsik, és nehezen olvasható a barna alapban a fekete betűk!
Ha az alap világossabb lenne akkor lehet, hogy a betűket sem kellene ott nagyítani!
|
Hmm? Ugyanakkorák a betűk, mint a rendes fórumon.
|
08-08-2006, 19:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Hmm? Ugyanakkorák a betűk, mint a rendes fórumon.
|
azért írtam, hogy ha világosabb lenne az alap akkor olvashatóbb lenne ez a betűméret is
|
08-08-2006, 19:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
konkrétan ez nem méret, de a célzott felfedezés, joformán láthatatlan, a szinén mindenképp változtatni kéne
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|