|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, vagy kérdésed van |
06-03-2010, 13:53
|
Member
|
|
Activity: 6%
Longevity: 99%
|
|
Megszünt,eltünt,törölt klánból való kilépés
Szia!
A problémám a következő:tagja voltam egy klánnak ami megszűnt vagy eltűnt vagy nem tudom mi történt vele ,de a száma helyett egy # ilyen jel van senki sincsen benne,de még sem tudok kilépni belőle, illetve másik klánba jelentkezni sem...
Mindkét karakteremnél ugyan ez a probléma.A két karakter száma :269 és1144
Last edited by Serg; 06-03-2010 at 14:03..
|
06-03-2010, 14:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Szia!
A problémám a következő:tagja voltam egy klánnak ami megszűnt vagy eltűnt vagy nem tudom mi történt vele ,de a száma helyett egy # ilyen jel van senki sincsen benne,de még sem tudok kilépni belőle, illetve másik klánba jelentkezni sem...
Mindkét karakteremnél ugyan ez a probléma.A két karakter száma :269 és1144
|
a bogárkák klán csődbe ment. szerintem kb. 30 millát kell kitermelni és betolni a közös kasszába ahhoz, hogy feléledjen és ki tudj lépni. ez persze nem lehet megoldás
|
06-03-2010, 14:20
|
Member
|
|
Activity: 6%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rob
a bogárkák klán csődbe ment. szerintem kb. 30 millát kell kitermelni és betolni a közös kasszába ahhoz, hogy feléledjen és ki tudj lépni. ez persze nem lehet megoldás
|
Sose voltam bogár,bár az nonszensz hogy egy ember termelje ki a teljes tartozást mert ki akar lépni,de köszönöm a segítséget
|
06-03-2010, 14:24
|
Member
|
|
Longevity: 82%
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Sose voltam bogár,bár az nonszensz hogy egy ember termelje ki a teljes tartozást mert ki akar lépni,de köszönöm a segítséget
|
pedig úgy rémlett bogaras voltál ha a másik klánba voltál akkor feléből megúszhatod mert az később oszlott.
igen, hülyeség lenne pénzt berakni. gondolom ati megoldja majd a helyzetet. nekem is be van így ragadva egy karim.
|
06-06-2010, 07:24
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Ati!
Nem lehetne, hogy legalább azokat a karaktereket kiszabadítsd, akik ilyen módon beragadtak a bogaras klánba? Már több ilyennel találkoztam játékon belül is, és ezek csak azért nem játszanak, mert nem tudnak klánt váltani....
|
06-06-2010, 20:58
|
|
Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by RRRrrr
Ati!
Nem lehetne, hogy legalább azokat a karaktereket kiszabadítsd, akik ilyen módon beragadtak a bogaras klánba? Már több ilyennel találkoztam játékon belül is, és ezek csak azért nem játszanak, mert nem tudnak klánt váltani....
|
Ha jól emlékszem van olyan, hogy magától törlődik egy bizonyos összeg vagy egy bizonyos idő után, nem vagyok benne biztos...
#29 Swiss Cottage (15)
#30 Swiss Treasury (15)
#31 Swiss Court (15)
Klán:
#(?) RoSC (?)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|