|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség az Anarchista csoporthoz Az Anarchista csoportban merőben más játék zajlik, mint a normál csoportokban, a profi Anarchistások itt segíthetnek a frissen belevágoknak |
08-25-2008, 16:53
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 87%
|
|
országszám
Sziasztok.
Egy kis segítség kéne az anarchista csoporthoz. A kérdéseim:
Hány ország kell ahhoz hogy jól elboldoguljon az ember, és ezek milyen összetételűek legyenek (fajokra gondolok).?
Előre is köszönöm..
|
08-25-2008, 16:56
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by lucku
Sziasztok.
Hány ország kell ahhoz hogy jól elboldoguljon az ember, és ezek milyen összetételűek legyenek (fajokra gondolok).?
Előre is köszönöm..
|
Szerintem ha barátkozol fórumon meg itt-ott, akkor nem nagyon támadnak meg...ha csak játszani szeretnél, mert fölös időd van elég 1 ország is...
De ha valaki szeretnél ott lenni akkor 100-as nagyságrendekre gondolj...
De csak akkor ajánlom, ha napi 25 órát vagy online
A faj meg...hát amit szeretnél...ugye attól függ, hogy milyen orit szeretnél...Ha bántani akarsz valakit tolikkal akkor nem elfet vagy embert kell választani, hanem egy felest mondjuk, de ha csak azért, hogy legyen tolis orid, jó pl az ember is...
Ugyanez varival és hadival
|
08-25-2008, 16:57
|
Junior Member
|
|
|
|
100-as nagyságrend...
Hűű én kb 8 ra gondoltam
|
08-25-2008, 16:59
|
Member
|
|
|
|
Quote:
100-as nagyságrend...
Hűű én kb 8 ra gondoltam
|
Hát, de azt csak akkor ha tényleg végig akarsz menni úgy a csopin, hogy legyen évforduló annak a megemlékezésére
Egyébként 10-20 orival simán lehet boldogulni, de szerintem, oda csak a társaság miatt kell menni...vagyis már nem, mert fórummeghívót más oridba is kaphatsz
|
08-25-2008, 17:00
|
Junior Member
|
|
|
|
[quote=Dus;188159]Hát, de azt csak akkor ha tényleg végig akarsz menni úgy a csopin, hogy legyen évforduló annak a megemlékezésére
QUOTE]
?? Minek a megemlékezésére
|
08-25-2008, 17:03
|
Member
|
|
|
|
[quote=lucku;188161]
Quote:
Originally Posted by Dus
Hát, de azt csak akkor ha tényleg végig akarsz menni úgy a csopin, hogy legyen évforduló annak a megemlékezésére
QUOTE]
?? Minek a megemlékezésére
|
Benne van a mondatban
(a csopikon való végigmenetel megemlékezésére, de csak vicc akart lenni...)
|
08-26-2008, 10:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Sziasztok.
Előre is köszönöm..
|
Kedves Lucku!
Egy régóta visszatérő kérdést tettél fel. Sokan, sokféleképp indultak neki az anarhnak. Egy biztos: az ott szereplő játékosok biztosan szívesen látják az új belépőket, mindig jót tesz a vérfrissítés.
Amennyiben a normálban is játszol, hidd el, hogy nagyon sok új dolgot fogsz anarhban megtanulni. Egy azonban biztos: ha valaki komolyabban akar anarhban játszani, akkor soksok gép előtt töltött szabadidővel kell rendelkeznie. Így szerintem gondolkozz el, hogy szerinted mennyi az a reális oriszám, amivel el tudsz boldogulni. Ennek regisztráld kábé az 50-60 százalékát, kezdetnek elég lesz ennyi is
Ha meghalgatsz egy tanácsot, akkor ne akarj az elején 200hekin mindenféle stratégiát felállítva termelni, hanem szerezz pénzt a többiektől, és élvezd a felfelé haladást. A mezőny nagyon sűrű, ingyenföld és pénz mindenhol található, a kihívást kedvelők pedig mindig bele tudnak kötni valakibe, akivel jó ideig játszhatnak
Sok sikert!
Steve`sfield (#324643)
|
The Following User Says Thank You to Steve For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|