|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
View Poll Results: Mi a véleményed az új belső fórumról?
|
Úgy jó, ahogy van!
|
|
3 |
5.88% |
Tetszik az új fórum, de legyen egy meghívó nélküli, közös fórum is!
|
|
29 |
56.86% |
Visszasírom a régi fórumot, az új egyáltalán nem tetszik.
|
|
16 |
31.37% |
Nem érdekel, eddig sem fórumoztam, ezután sem fogok.
|
|
3 |
5.88% |
06-21-2008, 14:36
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 88%
|
|
Új belső fórum vs. régi belső fórum
Sziasztok!
Hidegzuhanyként ért a belső fórum rendszerének megváltoztatása. Első blikkre kishíján kiszálltam a játékból, de nem volt szívem megtenni.
Mint mindig, hirtelen fejjel nem láttam tisztán a dolgokat, de mostanra úgy érzem letisztult, ráadásul azóta volt alkalmam többekkel felvenni a kapcsolatot és felmérni az Ő véleményüket is az új fórummal kapcsolatban. Úgy gondolom, hogy az én ismerettségi köröm csupán egy kis szegmense a teljes közösségnek, tehát még mindig nem teljes a kép.
Van ötletem, amivel érzésem szerint javíthatnánk a jelenlegi helyzeten és mindenki számára elérhető, kultúremberhez méltó fórumkörnyezetet lehet teremteni, az újoncokat sem mellőzve. Kérlek Titeket játékostársaim, hogy alkossatok véleményt, szavazzatok, illetve toldjátok meg a saját ötleteitekkel az általam vázolt lehetőségeket.
Be kell látnom, az új rendszerre szükség van..
Ellenben a meghívásos rendszer gátolja a kapcsolatok fejlődését, nehézkes (főleg az újoncok számára) és kesze-kusza a sok hirtelen indított új fórum miatt.
Javaslatom szerint maradna a jelenlegi meghívásos rendszer, de lenne egyetlen közös, az összes 5-ik szintű csoportot is magába foglaló, meghívó-mentes fórum is.
|
06-21-2008, 14:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Igen, ez egy jó gondolatnak tünik első hallásra, egyetlen közös, ötös. Bár a legtöbb gond talán pont ezekkel a csoportokkal volt.
Gyulaword (#79796)
|
06-21-2008, 14:43
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Szerintem jó lenne, és itt lehetne csatlakozni már meglévő fórumokhoz, mivel társaság ott is lenne, ismeretségek ott is köttetnének...a mellőzés gomb meg megmarad, így a nemkívánatos személyekről elég lenne nem tudomást venni a mezei játékosnak, ha meg télleg durva, Ati kiiktatja
06-21-2008, 14:45
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Akikkel gond van, azokat egyszerűen örökre ki kell tiltani a fórumról, és csak meghívottba lenne helyük, ha valaki eltűri őket!
Azért a néhány emberért főleg a többiek szívják meg. Ha csak heti 2 kezdőnek segítene a fórum, és 5embert kellene kitiltani végleg onnan, már akkor is megérné szerintem!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
06-21-2008, 14:47
|
|
Member
|
|
|
|
én hiányolok egy szavazást, hogy tisztán látszódjon, hogy mindenki mellette van!
06-21-2008, 14:50
|
Junior Member
|
|
Longevity: 88%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
én hiányolok egy szavazást, hogy tisztán látszódjon, hogy mindenki mellette van!
|
Pótoltam
|
06-21-2008, 14:50
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Akikkel gond van, azokat egyszerűen örökre ki kell tiltani a fórumról, és csak meghívottba lenne helyük, ha valaki eltűri őket!
Azért a néhány emberért főleg a többiek szívják meg. Ha csak heti 2 kezdőnek segítene a fórum, és 5embert kellene kitiltani végleg onnan, már akkor is megérné szerintem!
|
Erősen kétlem,hogy az a pár vita,ami hetente előferdült a fórumokon ekkora döntést ichletett volna.
Én még mindig azt mondom,hogy tessék alkalmazkodni a viszonyokhoz és azt a pár embert segíteni,akik próbálnak régi keretet adni a mostani rendszernek.
|
06-21-2008, 14:52
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
nekem bejön ez az új rendszer, kivéve hogy a kezdőkkel nem sok lehetőség van kapcsolatot teremteni.Lehetne mondjuk minden csopinak egy saját meghívós fóruma, ahol úgyan úgy mi lennénk a modik, DE a frissen oda regeltek alapból belépnének oda a fórumba.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
06-21-2008, 14:53
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
tessék alkalmazkodni a viszonyokhoz és azt a pár embert segíteni,akik próbálnak régi keretet adni a mostani rendszernek.
|
egyetértek, viszont napi 100 meghívó semmire nem elég, ha az amber a régi fórumot akarja visszaadni többé-kevésbé
06-21-2008, 14:54
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Zoli8
egyetértek, viszont napi 100 meghívó semmire nem elég, ha az amber a régi fórumot akarja visszaadni többé-kevésbé
|
Az ember meghívja a többi (átlag 3) országát is a fórumra,ad magának moderátori jogot és máris 300 embert hívhat naponta. Ha megteszi még 2-3 barátját,gond nélkül és rövid idő alatt megoldható a dolog.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|