|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Egyéb Minden, ami máshova nem fér |
02-10-2009, 04:10
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Hódítósok, csata vár rátok.
Üdvözlet minden kedves hódítós társamnak.
Ma elvetődtem az index. hu-ra és egy érdekes cikket olvastam, melyben egy román online játékban Magyarországot szabdalják darabokra.
A dolog elvileg nem zavarna mivel egy játékról van szó, de bosszantó, hogy 1200 magyar játékos a hatalmas túlerő ellen küzd.
Nem akarok itt politizálni, nem az én dolgom, és a véleményemet is megtartom magamnak, de én regisztráltam.
Remélem akad itt pár elszánt ember aki csatlakozik.
Itt a cikk:index.hu/tech/net/2009/02/09/segitseg_az_eromanok_elfoglaltak_emagyarorszagot_
Sziasztok, és mindentől függetlenül további jó hódítózást.
|
03-27-2009, 22:41
|
Junior Member
|
|
Longevity: 83%
|
|
Ló . a ROMÁNOKNAK
|
03-28-2009, 11:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Kicsit elcsesztem már az elején. Kiválasztottam az országot, Hungary, majd régióválasztásnál csakazértis Észak Magyarországot, hiába foglalták el a románok. Erre román lettem.
Na gyorsan csináltam egy másikat. Mondhatnám, hogy értem a játékot, de nem...
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
03-28-2009, 12:27
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
|
The Following 4 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
03-31-2009, 19:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Hölgyek, urak, ha valaki érzi magában az erőt, hogy legyőzzük a románokat, és így bevállalna egy játékot, amibe gyakorlatilag nem szükséges 1 nap egynél többször belépni, az írjon egy üzenetet a mail-címével, és küldök meghívót.
(Már azért is inkább így, mert ha eljutottok így a 6. szintig, akkor én kapok aranyat elméletileg, amiből meg majd szeretnék céget alapítani, erősítve ezzel is a gazdaságot, ha RT lesz, akkor részvényt is adok érte! Ha így csatlakoztok a magyar gazdaságba aranyat hoztok És legyőzzük az eRománokat!!!)
|
03-31-2009, 19:29
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Hölgyek, urak, ha valaki érzi magában az erőt, hogy legyőzzük a románokat, és így bevállalna egy játékot, amibe gyakorlatilag nem szükséges 1 nap egynél többször belépni, az írjon egy üzenetet a mail-címével, és küldök meghívót.
(Már azért is inkább így, mert ha eljutottok így a 6. szintig, akkor én kapok aranyat elméletileg, amiből meg majd szeretnék céget alapítani, erősítve ezzel is a gazdaságot, ha RT lesz, akkor részvényt is adok érte! Ha így csatlakoztok a magyar gazdaságba aranyat hoztok És legyőzzük az eRománokat!!!)
|
egye fenyő küldj egyet..
04-01-2009, 11:59
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
|
Ellenben ha tőlem kunyeráltok meghívót, én etetlek benneteket a 6. szint eléréséig, és vállalom, hogy a megszerzett aranyakat az eMagyar Nemzeti Banknak utalom át
|
|
04-10-2009, 16:36
|
Senior Member
|
|
|
|
Örömmel jelenthetem be, hogy Budapest ismét emagyar kézen! Jelenleg nincs a kis országunkban eromán fennhatóságú terület!
Central Hungary was conquered by Hungary in the war versus Romania
one minute ago
SÜN!
|
The Following 4 Users Say Thank You to vityu For This Useful Post:
|
|
04-10-2009, 17:15
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Örömmel jelentem, hogy a Magyar fegyvergyárban sikerült munkához jutnom.
Hajrá Magyarok !
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|