|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Túrák Túrázni voltál? Jó túra lesz, ahol mást is szívesen látnál? Itt a beszámoló helye! :) |
04-30-2007, 20:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Városnézés, kirándulás.
Nem mondanám, hogy egy nagy túrázó vagyok, de a városnézést, egy laza kirándulást szeretem, igaz nagyon ritkán van rá időm. Ebben a topikban bemutathatjátok, ahol éltek, vagy a kedvenc helyeiteket.
|
04-30-2007, 20:38
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Bécs külvárosa (itt éltem csak ). nagyon szép környék volt, az ucák szépek tiszták, nem túl nagy a forgalom lakótömb, de akkora lakással, hogy itthon a kertes házunk nincs annyi négyzetméter megjegyzem az se kicsi...hozzátenném, hogy még erre rájön, hogy volt a közelben minden ami kell, szupermarket, autópálya stb.
én még mindig nagyon szép emlékekkel nézek vissza ebbe az időbe
|
04-30-2007, 20:56
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Egyik kedvenc helyem a nagyvilágban Görögország - Nei Pori. Egy kis üdülőfali, de nagyon jó hely, és nem utolsó sorban szép is Az apartmanszobám ablaka az Olymposzra nézett, amit később meg is másztunk. 1100 méterig vitt fel a busz, aztán 2100-ra nekünk kellett felmászni. Egy kilóméter szintemelkedés 6 km úton. Néhol nagyon durva volt, mokor a sziklák csúsztak ki a lábad alól, és nem fog meg semmi ha leesel. Meg amikor a hóhatáron mentünk át... 20 fok, póló rövidgatya, de csúszik a lábad a havon... nem semmi A tenger tiszta nincsenek benne kellemetlen állatok, gondolok itt sünökre, medúzákra. Sok magyar van, ha arra jár valaki keresse meg Norbit. Ő egy gyros-os, és teljsen jól beszél magyarul, habá ő szlovák származású. Idén is megyek, ha valaki akar találkozni velem, jöjjön ki júni 1 és 10 között
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-30-2007, 21:08
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
A váci Duna-part
Verőce felé
Pest felé
Sziklás-kavicsos part...
Sziklás-kavicsos part2
A Táncsics... (hát ez elég sötét )
Váci naplemente
|
04-30-2007, 21:15
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
szépek
nekem valahol van olyan, hogy naplemente finnországban egy szikláról...
erről jut eszembe finnország: gyönyörű volt az is
apartman házban laktunk, a tó partján. tőle 100m-re volt egy bár billiárddal (ez közkedvelt hely volt ) nyár volt, ezért a tóban csónakázni is lehetett. horgászni is voltunk, egyik reggel már hatkor 50 hal megvolt
igaz, hogy a tó picit hűvös volt, de szauna után jól esett
na meg milyen jó volt a homokos part...
|
04-30-2007, 21:31
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Eddig én Rómában voltam ami nagyon tetszett, a belvárosban találtunk egy olcsó szupermarketet, 1hétig odajártunk. Diákoknak olcsó, és finom.
Majd vonattal sziciliáig, Taormina, Catania, Syiracusa, stb...
A legjobb, amikor az öreg néni elhívott minket vacsira, mert emlékeztettem párommal a lányára, és a vőlegényére.
Egyébként nagyon jó hely csak gáz, amikor nem értek semmit, hogy mit motyognak.
Mondom páromnak, figyeld már! Ezek mindjárt összeverekednek. Erre ő: Nyugi csak viccet mesél...
Szóval a hanghordozásuk félelmetes
Aztán Cataniánál ott az Etna ugye. Amikor ott voltunk, senkit nem érdekelt ám hogy épp kitör. Este lehetett látni, ahogy a láva folyik le az oldalán.
A közlekedés: Amit az olasz közlekedésről látni a filmekben, az kutyamisi ehez képest Szószerint minden 3-4. kocsi bal eleje be van törve, horpadva.
A kis motorok, csak úgy mennek össze-vissza a szembesávban is, amikor jön a busz. Szószerint káosz van az utjaikon.
De az a vicc, hogy ezt ők is tudják.
A tömegközlekedésükről: Az egyik fő buszjárat elvileg 10percenként jár. Nekünk sikerült 1:45percet várni rá. Megkérdeztünk egy ellenőrt, hogy mégis jár-e ez a busz, erre ő legyintett, hogy nyugi majd jön...
Azóta sokkal nyugisabban várjuk a buszt, ha netán késik.
Bocsi, az emlékkitörésemért, egy kicsit kapkodós lett, de csak úgy jöttek az emlékek.
04-30-2007, 22:10
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Akkor rakok be egy két képet
A tengerpart, háttérben az Olymposz
napfelkelte
Meteórák
Az olymposzon
Kicsit hibásan írva, de magyar
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-30-2007, 22:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Holnap csinalok kedves varosomrol nehany képet és felteszem
|
09-21-2007, 22:54
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Pár kép Bécsről:
Művészettörténeti múzeum
Mária-Terézia park
Természettudományi múzeum
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
08-03-2009, 19:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
a mostani 7végét Tófejen töltöttem, ami nagyon nagyon tetszett, iciny-piciny település Zalaegerszeg mellett és tele volt érdekesebbnél érdekesebb látnivalókkal, mindössze a fényképezőmet hagytam itthon.. de ha legközelebb megyek, akkor elviszem és csinálok pár képet..
|
|
Posting Rules
|