Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Fejlesztés > Elvetett javaslatok
Register Stats Members List Today's Posts

Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba.

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2006, 23:05
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

Quote:
Originally Posted by Penya
Egyetértek Senkivel. Milyen már h nem lehet orkkal, törppel játszani lenti csopikban, ami a tekik nagy szerepe miatt van.
lehet, csak nagyon szenvedős és jól szinte lehetetlen ha kemény a csoport... ahogy elfel se lehet csak tolis/varist... a többinek reszeltek teki nélkül erre fel a nagy tolisodás az embernél is...
Sponsored Links
Old 04-17-2006, 23:40
olasz
Guest

Longevity: 0%

Sztem annyit lehetne segiteni a törpén, hogy a specvarija teljesen levédje a raktárait, de semmi mást.
Ha a tekijeit is megakarja óvni a toliktol, akkor tartson tolikat is, vagy abbol a pénzből, ami a nem ellopott nyersből befolyna, pótolja a piacrol. (amilyen nyersárak vannak sokhelyen, simán tudná)
Old 04-18-2006, 01:47
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Szerintem is el van túlozva a szerepe a tekinek, és ha valakinek van kedve hozzá, indítson egy új topicot neki, legalább lesz hol lehurrogni

Ugyanakkor valamit csak ki kellene találni, mert elég izé állapot, hogy ha felmérünk egy szövit, és csak két óriás/gnóm van benne, akkor már csicskának tituláljuk, és mehetünk neki ezerrel, ráadásul többnyire igazunk is van.
Old 04-18-2006, 07:39
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by olasz
Ha a tekijeit is megakarja óvni a toliktol, akkor tartson tolikat is
Ettől robbanok fel! 21k félelf tolitól hány törpe toli véd meg??? elmondom, sehány mert egy törpéből nem csinálsz tolist, csak azért hogy ne nyomorítsanak meg minden mással. azért mert van a csoportban 10% tolis, játtszhatatlanná válik a a legtöbb faj mert 8 körről lentről benyúljájk minden tekidet és a melletted levők meg úgy levernek hogy csak pislogsz , mint szöcske a tepsiben! ez it a baj, és nem csak a törpével, akinek még ez a legkönnyebb mert 20% lakija mindig van, hanem az orkkal, meg az elffel is. ha nem tolis, akkor elég csak egy tolis aki bepróbálja nála a lopást, ha befért addig tekizi amíg szabira megy, vagy kiteszi a tekijét és akkor a hadisok meg leverik azt pisloghat... az ember is ezért csak tolinak jó. azon is akartak segíteni már hogy hadis is lehessen... nem külön kellene segíteni hanem egyszerre megoldani a gondot!
Asszem lezásorm a topicot, és nyitok egy újat, amiben ez lesz a téma, merta témát már nem írta át ez a dög a módosításkor...
Old 04-18-2006, 07:50
Szemes224 Szemes224 is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Senki
10-20%okat számítana csak a teki (ami azért így is sok lenne ha azt nézzük)... ez azt eredményezné hogy az összes fajjal lehetne játtszani anélkül, hogy a tolisok hazavágnának mindenkit... gondoljuk csak el, megjelennek a hadi törpék, orkok is nem csak elvétve egy-egy valami más lenne mint óriás vagy gnóm. vagy pedig a pontkülönbséggel arányosan fáradnának is a tolik: így nem tudnának hírnévre lopni 400-500k pontkülönbségről 0tollis országokra vagy 8 körről nem tud akkora kárt okozni a tolis, mint 2ről. így a nagy létszámú csoportokban sem az lenne hogy jó messziről hazavágnak egy tekilopással. mert ha közelről akkor meg tudod verni nagyon érte
Ez az ötlet szerintem ezzel a kiegészítéssel :
"nono, mondjuk itt arra gondoltam hogy a 20-25% lenne a max, és ugyanannyi teki kellene neki mint most az 55%nak. elérni a fejlettség csúcsát az nehéz legyen, de ne a tekiken legyen a hangsúly talán, tehát ha teljesen lerabolnak akkor max 10-20kal legyél gyengébb... vagy ez szerintetek nem jobb?"

Egész jónak tűnik. Nem csak a törpön, de minden fajon segítene és a tolikat sem küldi a süllyesztőbe.
Old 04-18-2006, 07:55
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Arrow

Quote:
Originally Posted by Szemes224
Egész jónak tűnik. Nem csak a törpön, de minden fajon segítene és a tolikat sem küldi a süllyesztőbe.
Igen ezt akartam, át is írtam a kezdő üzi címét ahogy erre terelődött a szó, de a téma már ez maradt. megkérem atit, ugyanmár módosítsa nekem ezt...

amúgy, ja! ez volt a cél, legyen mit ellopni, tőlem tonnaszámra is mehet megint a teki, csak a lényeg hogyha elfogy, az se teljesen vágjon haza... 25% is elég sok... (mondjuk az akkor a gnóm tudós. )
ha meg nagy szám mániánk van, akkor az egészet polcoljuk fel alap faji bónuszokkal, hogy az összértéke a tekivel a régi tekis értéke legyen a bónusznak.
Old 04-18-2006, 08:01
Junior Member

Quote:
ha meg nagy szám mániánk van, akkor az egészet polcoljuk fel alap faji bónuszokkal, hogy az összértéke a tekivel a régi tekis értéke legyen a bónusznak.
Ezt viszont már enyhe túlzásnak tartanám
Old 04-18-2006, 08:07
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Smile

Quote:
Originally Posted by Szemes224
Ezt viszont már enyhe túlzásnak tartanám
ahogy ítram: ha meg nagy szám mániánk van...
Old 04-18-2006, 08:16
Junior Member

Quote:
ahogy ítram: ha meg nagy szám mániánk van...
Nekem az van.....
Old 04-18-2006, 13:51
Bogár Bogár is offline
Member

nem nagyon ertek 1et a valtozasokkal... 1 rend nyersilopast 1 felelftol ki lehet birni. masodik rend utan zold. harmadik rend utan 4-5 sereg + tolifelfedes/toligyilkolas/foldrenges (ki hogy szereti) a szovi reszerol (ez a sorrend, ha nem nagyon akarsz balhet. en mar az elso rend lopkodas utan kuldenem a seregeket ). tekilopast lehet potolni a tartalekbol. ha a torpe jo szoviben van, senki sem fogja merni bantani. a torpe szovis faj, mf-kent ne csodalkozzatok, ha mindenki lopkod.

en most torpe vagyok (a 3. szinten), de voltam toli is a B-ben, es nagyjabol tudom, mi a helyzet. egyik torpe szovijei sem neztek jo szemmel a nyersilopasokat... volt nehany kisebb zuhanasom...
forditva is igaz volt a dolog. volt egy felelf, aki a zold utan is lopott nyersit a torp szovimtol... a kovetkezo korben varigyilok + toligyilok, majd kovetkezett a megalazkodas (a felelf reszerol), stb. stb.

Last edited by Bogár; 04-18-2006 at 13:58..
Sponsored Links

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules