|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |

05-11-2006, 14:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Lámánál a pont, ha már ez lesz akkor minek kéne h mutasson valamit? Jó ott a 0 mindenből.
|

05-11-2006, 14:36
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
ha már ez lesz akkor minek kéne h mutasson valamit?
|
Például azért, mert a "valamin" nem látszik elsőre (sőt lehet, hogy másodjára sem), hogy az nem igazi... míg arra elég kevés esély van, hogy egy oriban tényleg 0 van mindenből...
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

05-11-2006, 14:42
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ha 0-t mutat minden épületbõl akkor NEM A LEGROSSZABB ESETTEL FOGSZ SZÁMOLNI????? De... és akkor ennek a varinak se lenne értelme a te értékítéleted alapján... de ha hozzá veszem azt, hogy pont te írtad egy másik fórumon, hogy még 1/a-ban is van, hogy a kintlévõ lovasaidat nem tudják kivonni az otthon lévõ férõhelyedbõl... tehát ebben az esetben tuti, hogy nem a legrosszabbra készül az, aki meglát egy épületlistát...
|
Csak az a gond, hogy lehet, ha a legrosszabb esettel számolsz, egyszerűen nem férsz be. És innentől megdőlt minden...Tegyük föl hogy a gömbön látszik 5k ijászod, a csávó meg számol 5k ijász+toronnyal, mert azt hiszi az a legrosszabb eset, közbe neked van 2 szer annyi barakkhelyed mint ijászod, bevásárolsz, és a csávó pattan. Ezek után, neked mi számit legrosszabb esenek? Minden üresen tartott törpét full barakk toronnyal fogsz számolni?
Egyértelműen a gömbből fog kiindulni az aki számol, nem petig egy hülyeséget mutató éplistából sztem.
Last edited by Láma; 05-11-2006 at 14:45..
|

05-11-2006, 14:46
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Csak az a gond, hogy lehet, ha a legrosszabb esettel számolsz, egyszerűen nem férsz be. És innentől megdőlt minden...Tegyük föl hogy a gömbön látszik 5k ijászod, a csávó meg számol 5k ijász+toronnyal, mert azt hiszi az a legrosszabb eset, közbe neki van 2 szer annyi barakkhelye mint ijásza, bevásárol, és a csávó pattan. Ezek után, neked mi számit legrosszabb esenek? Minden üresen tartott törpét full barakk toronnyal fogsz számolni?
|
Ahh, értem, tehát ha a gömbön lát 5e íjászt és közben az éplista felmérés 0-t mutat, akkor a fenti eset nem állhat fenn... vagy mégis? Ha igen, akkor te ott hogy fogsz legrosszabb esettel számolni?
Nem olyan bonyolult ám ez a két ötlet, mint amilyennek tűnik, és egyszer már leírtam, hogy melyik milyen esetben jön jól...
És születnek emberek.
|

05-11-2006, 14:48
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ahh, értem, tehát ha a gömbön lát 5e íjászt és közben az éplista felmérés 0-t mutat, akkor a fenti eset nem állhat fenn... vagy mégis? Ha igen, akkor te ott hogy fogsz legrosszabb esettel számolni?
Nem olyan bonyolult ám ez a két ötlet, mint amilyennek tûnik, és egyszer már leírtam, hogy melyik milyen esetben jön jól...
|
pont ez a lényeg, hogy nem az éplista alapján fog számolni senki úgyse, ha nullát mutat, ha 682öt, sztem. a legrosszabb esettel számolva, nem férnek be hozzá, ennek azért van visszatartó ereje, könyörgöm 
|

05-11-2006, 14:49
|
 |
Member
|
|
|
|
Tehát vagy mind a kettő ötlet rossz, vagy mind a kettő ugyanolyan jó...
És születnek emberek.
|

05-11-2006, 14:50
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Egyértelműen a gömbből fog kiindulni az aki számol, nem petig egy hülyeséget mutató éplistából sztem.
|
Ilyen alapon teljesen mindegy mit mutatat az épület lista - nullát vagy hamis adatot - mert úgy sem abból indulnak ki. Ha ezt a logikát folytatjuk, oda jutunk, hogy egyikünt ötlete - sem a tied, sem az enyém - nem jó, tehát találjunk ki mást.
Morgena őrizze álmának nyugalmát,
Igere, a legnagyobb, vigyázza élte minden napját!
/ókyr töredék/
|

05-11-2006, 14:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Értelme ugyanannyi van mindkettőnek, ez egyértelmű, csak fals-éplistát legenerálni akármilyen módon mindenképp bonyolultabb, mint az hogy nullát mutasson mindenből.
|

05-11-2006, 14:51
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
pont ez a lényeg, hogy nem az éplista alapján fog számolni senki úgyse, ha nullát mutat, ha 682öt, sztem. a legrosszabb esettel számolva, nem férnek be hozzá, ennek azért van visszatartó ereje, könyörgöm 
|
Láma, hát a saját írásaidat nézd már meg!
Tök mind1, hogy 0-t mutat, vagy 10-et az éplistán a barakkod, ha egyszer nem az az igazi és nem is lehet kitalálni mennyi...
És születnek emberek.
|

05-11-2006, 14:53
|
 |
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Chris
Ilyen alapon teljesen mindegy mit mutatat az épület lista - nullát vagy hamis adatot - mert úgy sem abból indulnak ki. Ha ezt a logikát folytatjuk, oda jutunk, hogy egyikünt ötlete - sem a tied, sem az enyém - nem jó, tehát találjunk ki mást.
|
De az ötlet lényege pont az, hogy az éplista mutatja a legmegbizhatóbb képet egy oriról, az amia gömbön látszik sokszor bizony hamis képet mutat. Ott van egy törpe látsz nála 20k ijászt tegyük fel. Nem tudod menyi tornya van. de ha a legrosszabb esettel számolsz, közel se tudod beütni. Remélem érthető voltam.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|