Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-09-2007, 20:46
Blacky Blacky is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

8. legyen ahogy most van, de ha megtámadnak, a támadóval szemben éljenek a régi elf gyengébb maluszai
10. az ártóvarik közül a tolvajok felfedéséért és a térkapunyitásért ne vonódjon +3% a varikészültségből.

ÉN mindenképp ez a két megoldás közül választanék ha kell majd.....
A 8-as megadja a lehetöséget arra hogy pl szöviháború esetén hasznos tagja lehessek a szövetségnek, de unalombol mégse tudjak ártani másnak...
A 10-es meg azért szimpi mert ha Mf vagyok akkor meg ha netalán valaki lop legyen már esélyem eegy kicsit többször ártani neki ha már lelopnak..Mondjuk alsobb szinteken ha lelopják a Tekijeidet az elég fájdalmasan érint mindenkit szerintem...
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-09-2007, 20:51
Pöci Pöci is offline
Junior Member

Longevity: 95%

én az 5. és ha jól ki van dolgozva a 8.-közül választanék.

a 8.-nál azt értem amit már kiveséztünk itt hogy:
szöviben kéne nézni hogy a szövikkel mit csinál az ellenfél. tehát akkor is tudjak ártózni vagy gyújtani ha a szövimet ártózzák vagy megtámadják.
Ennél pl ha azt ajánlanám hogyha engem támadnak meg akkor 20 körig térjen vissza a kevesebb malusz, ha a szövimet akkor pedig 10 körig.
Reply With Quote
Old 05-09-2007, 21:02
skiti's Avatar
skiti skiti is offline
Member

Longevity: 95%

én úgy képzelném a 8. pontot, hogy csak azzal szemben ne kapja az új maluszokat aki támadja, így nem lehetne visszaélni vele.
mint egy egyoldalú hadüzenet működhetne, felkészülési idő nélkül.
ha a szövijét támadják, akkor nem kapná vissza.
gondolom az meglehetősen erőforrásigényes lenne.
az hülyeség hogy ismeretlen változókkal kéne így számolni, mert ezen nem múlna hogy kiféle miféle befér-e? csak a hatékonyság lenne változó.
varikészültsége pedig azoknál a varázslatoknál fogyjon alapból is csak +3-mal, melyek ellen a túlélő személyiség véd
ezzel lehetne az elf egy békés faj, ami alapvetően idegenkedik, mások gyilkolászásától, de ha meg kell védenie magát, elborul az agya
Reply With Quote
Old 05-14-2007, 16:48
BuMi BuMi is offline
Junior Member

Longevity: 93%

Nézhetjük ez bármilyen oldalról...Az Elf így nagyon megjárta...
Mitagadás, haszontalannak érzem magam a szöviben... Felméréseken kívül sokra nem mennek velem...Igaz visznek védelemnek íjat támadáshoz egy pár katonát,de ennyi...
Lopni??? Miremegyek azzal a pár tekivel ,anyaggal...Ha frankón csinálod kipiacozod a cuccost,és nem kerülsz senkinek a látókörébe pár teki és pár kő,fa stb.miatt...
Ahol én ott vagyok a magányos Elfen kívül nincs talán olyan ori kihez ne lehetne beütni,egy jól összerakott szövinek... Márpedig ha jól gondolom ez a játék szól arról is hogy ki hogyan van összerakva,egyéniben és szöviben egyaránt...
Szóval kár hogy ezt lett az Elfel!!!(( Topog a topp 10 körül,haladni csak a hadisok álltal tud haladni,(persze a támadásokban csak gyenge sereget tud adni)Fokozatosan lemarad a szövitől....
Szóval én nem bánnám ezeket a változásokat.ha magányos az Elf,de szövibenlévőre maradjanak a régi felállások...
Reply With Quote
Old 05-14-2007, 21:01
Kubbi Kubbi is offline
Member

Longevity: 96%

Quote:
Originally Posted by BuMi View Post
Nézhetjük ez bármilyen oldalról...Az Elf így nagyon megjárta...
Mitagadás, haszontalannak érzem magam a szöviben... Felméréseken kívül sokra nem mennek velem...Igaz visznek védelemnek íjat támadáshoz egy pár katonát,de ennyi...
Lopni??? Miremegyek azzal a pár tekivel ,anyaggal...Ha frankón csinálod kipiacozod a cuccost,és nem kerülsz senkinek a látókörébe pár teki és pár kő,fa stb.miatt...
Ahol én ott vagyok a magányos Elfen kívül nincs talán olyan ori kihez ne lehetne beütni,egy jól összerakott szövinek... Márpedig ha jól gondolom ez a játék szól arról is hogy ki hogyan van összerakva,egyéniben és szöviben egyaránt...
Szóval kár hogy ezt lett az Elfel!!!(( Topog a topp 10 körül,haladni csak a hadisok álltal tud haladni,(persze a támadásokban csak gyenge sereget tud adni)Fokozatosan lemarad a szövitől....
Szóval én nem bánnám ezeket a változásokat.ha magányos az Elf,de szövibenlévőre maradjanak a régi felállások...
Megnézem, 2200 gnóm íjászból 3 halt meg egy toli támadásra. De csak azért mert hadüzenettel mentem.
Old 05-15-2007, 12:54
zab zab is offline
Junior Member

Ha ennyi játékosnak fenntartásai vannak a változtatásokkal, akkor nem kéne átgondolni mit érdemes belőle megtartani? Magam részéről, elf-et soha többet nem választom, ha így marad a megszorítás. Ugyanolyan felesleges faj lesz, mint a hulla és az ember. Védő erején kívül semmi, vari és toli ártárózás nélkül egy darab kőhöz hasonlít, és még bányászni sem tud. Kiknek érdeke, hogy ilyen buta faj legyen az elf-ből?
Reply With Quote
Old 05-15-2007, 13:09
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by zab View Post
Ha ennyi játékosnak fenntartásai vannak a változtatásokkal, akkor nem kéne átgondolni mit érdemes belőle megtartani? Magam részéről, elf-et soha többet nem választom, ha így marad a megszorítás. Ugyanolyan felesleges faj lesz, mint a hulla és az ember. Védő erején kívül semmi, vari és toli ártárózás nélkül egy darab kőhöz hasonlít, és még bányászni sem tud. Kiknek érdeke, hogy ilyen buta faj legyen az elf-ből?
Na ez elég komoly
Old 05-15-2007, 14:05
Kubbi Kubbi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by zab View Post
Ugyanolyan felesleges faj lesz, mint a hulla és az ember.
Én utálom az embert mint fajt. A leg alattomosab fajta. Aki ha nekiállsz mészárolni, lemegy a béka valaga alá, és onnan teszi a dolgát. Persze a varis álltalában tehetetlen.
Old 05-15-2007, 14:29
Valezius Valezius is offline
Senior Member

Na idejöttem, mert ez már úgyis szét van offolva, de miért kell a másikat is?

Hihetetlen milyen emberek vannak, és csak mondják, mondják mondják.
Reply With Quote
Old 05-22-2007, 18:00
OFF OFF is offline
Junior Member

Sziasztok
Elég rég nyomom ekfel a játékot.
A véleménye (remélem számít)
Azzal, hogy az elf 80%-os büntit kapott képtelen a visszavágásra. Mondok egy példát.
Va egy elf aki védekező játékot játszik, nem üt felfedez.
Na már most, ebből kifolyólag csak íjászai vannak, tehát a hadizás kizárva.
Bemegy hozzá mondjuk egy tolis szövis, tegyük fel megkeresi és meg is találja a szövetségét. Megtalálta, na és? míg a varisuk 200-300 tolit öl meg nála addig ő szinte nevetséges mennyiségű varigyilokkal tud válaszolni. Tehát esélye sincs. Ha már ilyen dolog történt az elfel (szerintem nem helyes) akkor a toli+vari elleni védelmet is +80%-ra kellene emelni.
Egy élő példa.
egy varis 1500 tolimat megölte míg nekem 5 varigyilok (valamit csak kellett csinálnom ) során kb. 210 varit. Ez nevetséges és irdatlanul aránytalan. 3 napja mást se csinálok, csak veszem a tekiket mert nincs rá lehetőségem, hogy elvegyem a kedvüket. Kezd elmenni a kedvem a játéktól is, még van 800 köröm. Fasza lesz
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules