Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-19-2009, 10:17
Electrick Electrick is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 82%
Default Elvesztett információk

Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám, természetesen az én saját hibámból kifolyólag, elvesztettem a kis orimnak a jelszavát és a felhasználóját is egyaránt... Hogy tudnám vissza szerezni, ha még az e-mailt sem ismerem, amire regiztráltam, de a nagy orimmal egybe van kötve a kis orim, ugyhogy ez által bizonyítani tudom, hogy az enyém.

Várom a javaslatokat, előre is köszönöm a segítséget !
Sponsored Links
Old 06-19-2009, 10:26
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 17%
Longevity: 100%

Ha nem ismered az ország belépési adatait, és nem is a saját e-mail címeden van, akkor abba az országba nem fogsz tudni belépni.

2 dologgal tudod igazolni, hogy jogosult vagy a belépésre:

1. a belépési adatok ismeretével
  2. az e-mail címmel, amire szükség esetén le tudod kérni a belépési adatokat.
Ha az e-mail címeddel bármi történik, akkor jó esetben szolgáltatódnál tudod Magad igazolni személyes adatokkal, így a címet vissza tudod szerezni (ingyenes cím esetén erre többnyire nincsen lehetőség), és ismét hozzáférhetsz az országhoz.

Ha a fentiek egyike sem áll fenn (mint sajnos a mostani esetben is), akkor semmivel nem tudod igazolni, hogy jogosult vagy az országba való belépésre.

Ha az országot nem használja senki, akkor azonosítás hiányában az éves azonosításkor törlődni fog.

Ha valaki használja, mert valaki más élő, valós e-mail címén van az ország, akkor törlődni sem fog.
Old 06-19-2009, 10:58
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Electrick View Post
Üdv mindenkinek! Lenne egy kis problémám, természetesen az én saját hibámból kifolyólag, elvesztettem a kis orimnak a jelszavát és a felhasználóját is egyaránt... Hogy tudnám vissza szerezni, ha még az e-mailt sem ismerem, amire regiztráltam, de a nagy orimmal egybe van kötve a kis orim, ugyhogy ez által bizonyítani tudom, hogy az enyém.
Mostanában regisztráltad a kisorit? Vagyis 'aktiváltad' már az első azonosítással vagy még nem?

Old 06-20-2009, 15:43
Junior Member

Az azonosítása már megtörtént és már régebben készítettem az országott ezért nem emlékszem az adataira. Mindigis elvolt mentve a "browser"-embe és sosem manuálisan loginoltam

Nem, nem használja senki más az országomat, de mivel egybe van kötve az én fenti orimmal, másé csak nem lehet. Hisz nem lenne értelme egybekötni őket... És ha nem is adhatjátok vissza, akkor legalább törölésre ítéljétek, hogy tudjak egy újat kezdeni
Tudom fejből a felépítését, ami ugyancsak alátámasztaná, hogy az én kezem alatt volt, míg el nem vesztettem az adatait, amit szivesen leírok, ha szükséges vagy személyes üzenetbe.
Old 06-20-2009, 15:56
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Nem, nem használja senki más az országomat, de mivel egybe van kötve az én fenti orimmal, másé csak nem lehet. Hisz nem lenne értelme egybekötni őket...
Nem egy példa van ilyenre, úgyhogy ezt nem tudjuk bizonyítékként elfogadni. Csak a belépési adatok ismeretét. (Vagy közvetve az e-mail cím használati jogát, aminek segítségével a belépési adatokhoz hozzájutsz.)

Quote:
És ha nem is adhatjátok vissza, akkor legalább törölésre ítéljétek, hogy tudjak egy újat kezdeni
Tudom fejből a felépítését, ami ugyancsak alátámasztaná, hogy az én kezem alatt volt, míg el nem vesztettem az adatait, amit szivesen leírok, ha szükséges vagy személyes üzenetbe.
Törölni az ország gazdája tudja. Az ország gazdája az, aki ismeri a belépési adatokat, vagy az e-mail címén van az orzság, és így lekérheti azokat. Egyéb módon csak az éves azonosításkor kerül törlésre, ha az azonosítása egy éven keresztül nem történt meg.

A belépési adatok ismeretén kívül semmi mást nem tudunk elfogadni bizonyítóerejűnek, hiszen egy gömböt bárki készíthet róla, az épületeit bárki felmérheti.

Ha esélytelen, hogy visszaszeredz a régi e-mail címedet, vagy a cím mostani tulajdonosától elkérd az adatokat, akkor csak az őszi azonosításkor fog törlődni az ország.
Old 06-20-2009, 16:17
Junior Member

De csak én vagyok élőholt, aki tekercset ír a területe 74%-án és e mellet csak háza van építve és mégis a top 30%-ban van már mindjart 400 kör óta. Ez az ori van egybekötve az enyémmel, már jó hosszú ideje utánna lehet járni. Aztis csak én tudhatom, hogy 1 milla haditekim van otthon, és szabadságon van az ország már két hete kb. Az IP-mel is tudom azonosítani, hisz ha most új orit kezdek akkor azt megtudjátok mondani, hogy multi és átpakoltok anarchba. Ennyi erővel ezt is megtudjátok mondani és így igazolni, hogy a két ország valóban az enyém
Old 06-20-2009, 16:22
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
De csak én vagyok élőholt, aki tekercset ír a területe 74%-án és e mellet csak háza van építve és mégis a top 30%-ban van már mindjart 400 kör óta. Ez az ori van egybekötve az enyémmel, már jó hosszú ideje utánna lehet járni. Aztis csak én tudhatom, hogy 1 milla haditekim van otthon, és szabadságon van az ország már két hete kb. Az IP-mel is tudom azonosítani, hisz ha most új orit kezdek akkor azt megtudjátok mondani, hogy multi és átpakoltok anarchba. Ennyi erővel ezt is megtudjátok mondani és így igazolni, hogy a két ország valóban az enyém
A fenti elmondás alapján ez akár a volt barátnődé is lehet, akivel összevesztél, és most így akarsz rajta bosszút állni.

Ha nem ismered a belépési adatokat, akkor nem tudunk ebben segíteni.
Old 06-20-2009, 16:32
Junior Member

Értékelem a skepticizmusodat, bár nem látom a logikáját, mivel, ha lenne egy olyan barátnőm, aki tegyükfel szeretne hódozni, mi okból kifolyólag játszana az én gépemről ha neki is van nete, gépe, stb... Más gépéről nincs értelme játszani hódot, mert széjjel kapnak. Ez tény.

A fenti feltételezésed pédamutatóan sértő, mivel az úgynevezett "bosszúd" alattomos és gerinctelen lenne. Elég lett volna egy sajnálom, nem tehetünk semmit, a feltételezéseid helyet!

Jobban örültem volna segítő kérdésekre, amire mondjuk félig-meddig emlékeznék, péláúl az azonositom egy részére, vagy az e-mail szólgáltatóm vagy hasonló. Ha a gépemről lépne be a barátnőm azt megjegyezném, mivel mindig előttem írná be a jelszót és a felhasználót, így nem kötnék ki a fórumon segítséget várva.

Köszönöm a segítséget. Kellemes játékot!
Old 06-20-2009, 17:00
Ati Ati is offline
Administrator

Semmit nem feltételezek, csupán valós múltpeli példát hoztam fel, teljesen hasonló helyzetre, hogy szemléltessem, hogy miért nem adhatunk ki semmi információt ilyen helyzetekben.
Old 06-20-2009, 17:23
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Longevity: 86%
Smile

hogy én is hozzászóljak a dologhoz.

kb. 70 országom van összesen, az összesnek a belépő kódját és felhasználó nevét tudom fejből
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules