Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Általános beszélgetések > PC (hardver, szoftver, játékok stb.)
Register Stats Members List Today's Posts

PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb.

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 10-05-2008, 20:20
Druida Druida is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 89%
Default Command & Conquer 3

sziasztok!
ez az egyik legjobb stratégiai játék amivel valaha is játszottam. grafikája kiváló, játékmenete nem túl lassú, és megunhatatlan viszont lassan elkezdtem gondolkozni azon hogy milyen lenne ezt online játszani? lehet-e egyáltalán ha nem eredeti a játék? ezekre a kérdésekre szeretnék választ kapni tőletek a tiberium wars kiegészítőt is használom. ha vki esetleg tudna nekem segíteni hogyan tudok online játszani azt megköszönném! de minden érdeklődést észrevételt szívesen fogadok beszélgessünk róla
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 10-06-2008, 22:26
Druida Druida is offline
Member

senki?
Reply With Quote
Old 10-06-2008, 22:41
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 13%
Longevity: 94%

Először a Commandos 3-ra sszociáltam,de az nem annyira stratégiai játék.
Nekem a Command & Conquer sorozatból a Red Alert 2 (+ Yuri's Revenge) a kedvencem. Kezdetleges grafika,de nagyon élvezhető,amit a küldetésenként bevágott videók tesznek még élménydúsabbá. Ezt a játékot játszottam már online is,fénykoromban mindenkit elvertem,akivel csak összekerültem

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Reply With Quote
Old 10-06-2008, 22:59
dreaman68 dreaman68 is offline
Member

Longevity: 96%

hamachin sztem menne
Reply With Quote
Old 10-07-2008, 00:07
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Nekem annyira nem tetszett már a 3 főleg hogy bejöttek az ufók is ami már nagyon eröltetett, nem beszélve az enyhe starcraft protos beütésükről...

ha már C&C akkor a legelső,és persze a Red Alert1 vhogy az nagyon nagy feeling volt a megjelenésénél, és hiába az utódok, azt az érzést semelyik nem adta vissza, lehet jobb a grafika, meg kidolgozottabb, de ez olyan mint a legtöbb filmnél, vhogy a többi már eröltetett,

Reply With Quote
The Following 2 Users Say Thank You to Kutyuleee For This Useful Post:
Old 10-07-2008, 08:48
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Longevity: 90%

Anyi tennek hozza h szerintem a C&C generals-t mar akkor elcsesztek amikor kiadtak az "officers club" kiegeszitot... az "assault general" MAR OTT VERHETETLEN... ha kitanulod azt a stilust ami a nyero es nincs mit csinalni ellene... tenleg nincs hidd el... olyan jatekosokkal tapasztaltuk es probalgattuk akik turnamenteken jatszottak es mar mikor meghallottak h mi ellen kell harcoljanak, mar mondtak is h hogyan fogok jatszani lepesrol - lepesre és h nincs ertelme...
Ha ugyesen jatszottal elozo C&C-be ahol csak 3-3-3 generalis letezett akkor mindenkinek csak 1-1-1 generalis letezett igazabol amivel gyozhettel:
amerikaiaknal a laser general, de unalmas volt vele jatszani nekem...
kinaiaknal az infantery general... ez mar kedvencem volt elejetol
GLA-nel meg a toxic general... vele volt a legizgibb jatszani... mindig kihivas volt szamomra tapasztalt jatekosok ellen, de megallta a helyet
Amivel meg elrontottak a jatekot az uj C&C 3-ba az az hogy tul eroltetett az ufok jelenlete, amint mar masok is mondtak és hadd jegyezzem meg h qr**** erosek... a nod az a "send and forget" tipusu jatekosok kedvence... az ufoknal ha vigyazol az egysegekre es veded oket akkor megallithatatlan vagy... az ugymond jo fiuk csapatanak meg nagyon jo ellenszerei vannak foldi egysegek ellen... viszont igazabol egyik faj sem a foldi egysegekre osszpontosit, sem a nod, sem az ufok... vagyis olyan csapatok kellenek mint a pitbull h elerkezz az ellen bazisahoz... viszont ha mar ott vagy akkor a jatszma veget ert... szal mindeniknek vannak elonyei es hatranyai es ellege kiegyensulyozottak a fajok, attol eltekintve h szerintem az ufok picit tul erossek...

ettol eltekintve meg egy vagany jatek de engem csak addig fogott meg mig a campaint vegigvittem (a filmek miatt) es jatszottam vagy 2x egy skirmish-t... annyi... tovabb mar nem erdekelt... szerintem meg a starcraft 2 is komplexebb jatek mint az uj c&c...

Last edited by ErdelyMagyaria; 10-07-2008 at 08:54..
Reply With Quote
Old 10-07-2008, 11:38
Xeper Xeper is offline
Member

Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria View Post
szerintem meg a starcraft 2 is komplexebb jatek mint az uj c&c...
komplexebb lesz -remélhetőleg
Az első rész pedig komplexebb, és szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb.
Emellett nekem is nagyon tetszett a C&C 3.
Old 10-07-2008, 12:11
ErdelyMagyaria ErdelyMagyaria is offline
Member

Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
komplexebb lesz -remélhetőleg
Az első rész pedig komplexebb, és szerintem sokkal kiegyensúlyozottabb.
Emellett nekem is nagyon tetszett a C&C 3.
Jaj jaj mekkora baki reszemrol...
En mar azt varom es azert maradt meg a starcraft 2, de tenleg a regi starcraftre gondoltam
Reply With Quote
Old 10-07-2008, 14:50
Druida Druida is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Nekem annyira nem tetszett már a 3 főleg hogy bejöttek az ufók is ami már nagyon eröltetett, nem beszélve az enyhe starcraft protos beütésükről...

ha már C&C akkor a legelső,és persze a Red Alert1 vhogy az nagyon nagy feeling volt a megjelenésénél, és hiába az utódok, azt az érzést semelyik nem adta vissza, lehet jobb a grafika, meg kidolgozottabb, de ez olyan mint a legtöbb filmnél, vhogy a többi már eröltetett,
hát nem tudom. a red alert 2 télleg legyőzhetetlen játék az előző c&c-kel meg nem játszottam. emellett nekem nagyon tetszenek a fajok, és mit ne mondjak, a scrin a kedvencem. persze ízlések és pofonok.
de még mindig szívesen várnám hogy vki tudna-e nekem segíteni hogy onlány játszam
Reply With Quote
Old 03-11-2009, 14:49
Rotcsa Rotcsa is offline
Member

Longevity: 84%

Ezt még nem próbáltam, csak a simát, és a ZH-t , illetve azok modjait.

Van olyan élménye,mint azoknak?
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules