|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |

09-03-2008, 19:28
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
laptop
Szasztok!
Notebookot akarok venni, nagy keret nincs rá, meg amúgy is csak tanuláshoz, és netezéshez kell leginkább. Erről tudnátok mondani valamit?
http://www.notebook.hu/notebook/tosh...llite-l300-11g
Szerintem jó az ár/érték aránya, de éppen ezért tartok tőle. Nem kéne folyamatosan visszavinni szervizbe. A képernyő, az a csillogós, vagy a matt felületű?
A fujitsu siemens pro családjáról mi a véleményetek?
pl erről: http://www.notebook.hu/notebook/fusi...lopro_v3515_03
Vagy ha vannak jobb tippjeitek, azt is szívesen meghallgatom! 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

09-03-2008, 19:41
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
mi fél éve vettünk vateráról 40e ftért teljesen jó böngészésre és officera alkalmas laptopot használtan. ha csak ezek az elvárásaid és videót/játékot nem akarsz, akkor szerintem ez is teljesen jó.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

09-03-2008, 19:48
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hüpike
mi fél éve vettünk vateráról 40e ftért teljesen jó böngészésre és officera alkalmas laptopot használtan. ha csak ezek az elvárásaid és videót/játékot nem akarsz, akkor szerintem ez is teljesen jó.
|
Azért azt nem bánnám, ha filmet is lehetne rajta nézni!  Ekkora keret van, ki is akarom használni!
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

09-03-2008, 19:50
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Azért azt nem bánnám, ha filmet is lehetne rajta nézni!  Ekkora keret van, ki is akarom használni!
|
én az asztali gépemet az aquánál vettem 3 éve. megbízható, 3 év garancia, még mindig olyan, mint új korában. ára is teljesen rendben van. azt a céget én csak ajánlani tudom.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|

09-03-2008, 19:52
|
 |
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Ha elég nagy a képernyője, filmet azon is lehet nézni. A maradék 80e forintból meg vehetsz 250 liter sört, és egy ideig nem is fognak érdekelni a filmek minősége   
|
The Following 2 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|

09-03-2008, 19:54
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Szasztok!
Notebookot akarok venni, nagy keret nincs rá, meg amúgy is csak tanuláshoz, és netezéshez kell leginkább. Erről tudnátok mondani valamit?
http://www.notebook.hu/notebook/tosh...llite-l300-11g
Szerintem jó az ár/érték aránya, de éppen ezért tartok tőle. Nem kéne folyamatosan visszavinni szervizbe. A képernyő, az a csillogós, vagy a matt felületű?
A fujitsu siemens pro családjáról mi a véleményetek?
pl erről: http://www.notebook.hu/notebook/fusi...lopro_v3515_03
Vagy ha vannak jobb tippjeitek, azt is szívesen meghallgatom! 
|
szerintem ha laptopot veszel két dologtól tarthatsz. vagy veszel egy márkásat, ami iszonyú jó lesz, de sokszor kell majd szerzivelni, mert azokat úgy csinálják meg direkt. vagy veszel egy mást, ami jobbnak tűnik, pedig sokkal lassabb lesz, de nem kell szervizelni. amit én ajánlanék az vagy fujitsu siemens vagy LG, és szerintem érdemes rászánni 30-40ezer ft-al többet, mert a 100ezres notebookokat annyira tömeggyártásban csinálják, hogy millio bajuk van amit csak később veszel észre.
szóval olyan 140ezres fujitsu-t vagy LG-t keress, én a helyedben olyat vennék, ha találsz egy jót rakd be a linket, megmondom szerintem milyen 
|

09-03-2008, 19:57
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
részemről ha noti, akkor az csakazACER..
mondjuk lakótársam bnőjének fujitsu van, küzdött is vele sokat, de legalább a szervízük korrekt 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|

09-03-2008, 19:59
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Deni
részemről ha noti, akkor az csakazACER..
mondjuk lakótársam bnőjének fujitsu van, küzdött is vele sokat, de legalább a szervízük korrekt 
|

igen most hogy mondtad az acer-t nekem is leesett, hogy azaz amit kell venni, és fujitsut nem 
(apámnak millio laptopja volt már mindenféle márka és az acer-je már 3éve szolgálja hibátlanul)
|

09-03-2008, 19:59
|
 |
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
szerintem ha laptopot veszel két dologtól tarthatsz. vagy veszel egy márkásat, ami iszonyú jó lesz, de sokszor kell majd szerzivelni, mert azokat úgy csinálják meg direkt. vagy veszel egy mást, ami jobbnak tűnik, pedig sokkal lassabb lesz, de nem kell szervizelni. amit én ajánlanék az vagy fujitsu siemens vagy LG, és szerintem érdemes rászánni 30-40ezer ft-al többet, mert a 100ezres notebookokat annyira tömeggyártásban csinálják, hogy millio bajuk van amit csak később veszel észre.
szóval olyan 140ezres fujitsu-t vagy LG-t keress, én a helyedben olyat vennék, ha találsz egy jót rakd be a linket, megmondom szerintem milyen 
|
nem az ára a lényeg  Nem tudod hogy egy laptop milyen, amíg nem prbóálod ki, vagy nem próbálja ki egy ismersőöd, esetleg teszteket olvashatsz, de azok is csak egy pár órás, esetleg naposak.Szerintem ha veszel egy nem mrákásat, az lehet jó, ugyan úgy mint a márkás is szar 
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
The Following User Says Thank You to Redback For This Useful Post:
|
|

09-03-2008, 20:09
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
én minden ismerősömnek az ACER-t ajánlottam, ami szerintem elérhető áron van és tökéletesen működik.. az én gépem már 3 éves és eddig a legnagyobb baja az volt, hogy az unokahugicám lefeszegette az "O" billentyűt 
véleményem szerint strapabíró jószág.. ár/érték arány is szerintem megfelelő.. amúgy én a depo.hu-n szoktam nézelődni, mert én is akarok venni egy frissebb notit, hogy végre a Witcher is fusson rajta 
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|