|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-29-2014, 00:33
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Mágikus pajzs - Mi ellen véd?
Mágikus pajzs
Csak és kizárólag a mágikus támadásokkal szemben véd. A védelemhez hasonlóan teljes immunitást nem nyújt a varázslatokkal szemben, csupán mások támadását nehezíti meg. Használatával védőerőd a mágikus támadásokkal szemben 20%-kal emelkedik. Információszerző varázslatok ellen nem véd.FONTOS! A varázslat a Te varázslataidat nem erősíti!
A kiemelt rész biztos így van?
|

01-29-2014, 03:10
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bumburnyák
Mágikus pajzs
Csak és kizárólag a mágikus támadásokkal szemben véd. A védelemhez hasonlóan teljes immunitást nem nyújt a varázslatokkal szemben, csupán mások támadását nehezíti meg. Használatával védőerőd a mágikus támadásokkal szemben 20%-kal emelkedik. Információszerző varázslatok ellen nem véd.FONTOS! A varázslat a Te varázslataidat nem erősíti!
A kiemelt rész biztos így van?
|
Ha nem igy lenne minek irnak le? Ha csak a hozzaszolasaid szamat akarod novelni arra felesleges ennyi temat csinalnod
|

01-29-2014, 05:20
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
Ha nem igy lenne minek irnak le? Ha csak a hozzaszolasaid szamat akarod novelni arra felesleges ennyi temat csinalnod
|
Ezt a hozzászólást én megrágtam volna, mielőtt beírom.
A kérdés értelmes. Sokszor előfordul, hogy valakit nem tudok gömbözni. Aztán a következő percben ő se engem. Ez min. 10szer előfordult a közelmúltban. Akkor ezt mivel magyarázod?
Ugyanis ha itt nincs a +20%, akkor azonos faj, varázsló, teki, morál és készültség mellett nem szabadna csak, hogy sikerüljön. De ha én egyet próbáltam, a készültségem esett 1%-ot, visszafele már csak emiatt is sikerülnie kellene.
És megkérlek, ne írogass ilyen hülyeséget, hogy a hsz-eim számát akarom növelni, azért nyitok új témát.
|

01-29-2014, 06:35
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Ezt a hozzászólást én megrágtam volna, mielőtt beírom.
A kérdés értelmes. Sokszor előfordul, hogy valakit nem tudok gömbözni. Aztán a következő percben ő se engem. Ez min. 10szer előfordult a közelmúltban. Akkor ezt mivel magyarázod?
Ugyanis ha itt nincs a +20%, akkor azonos faj, varázsló, teki, morál és készültség mellett nem szabadna csak, hogy sikerüljön. De ha én egyet próbáltam, a készültségem esett 1%-ot, visszafele már csak emiatt is sikerülnie kellene.
És megkérlek, ne írogass ilyen hülyeséget, hogy a hsz-eim számát akarom növelni, azért nyitok új témát.
|
lehet te megrágtad volna, ebből is látszik a tapasztalatlanságod (Ami nem bűn). hogyan lenne már ugyan annyi a támadó és a védő értéke a varázslóidnak?? :O szerinted a pontkülönbség kinek a javát szolgálja? ... kicsit gondolkozni is kell és rögtön rájössz a megoldásra. a védőpontod mindig több lesz a pontkülönbség miatt. amikor te próbálsz varázsolni az ellenfeled segíti amikor ő akkor meg téged.. magyarázzam még egy kicsit vagy már világos??
csak egy tipp, ameddig nem vagy tisztában az alapoknak, nyugodtan hihetsz a súgónak nem fog átverni. később ezekre meg úgy is rá fogsz jönni ha belemerülsz a témába.
Last edited by Merengő; 01-29-2014 at 06:39..
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|

01-29-2014, 08:16
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Merengő
lehet te megrágtad volna, ebből is látszik a tapasztalatlanságod (Ami nem bűn). hogyan lenne már ugyan annyi a támadó és a védő értéke a varázslóidnak?? :O szerinted a pontkülönbség kinek a javát szolgálja? ... kicsit gondolkozni is kell és rögtön rájössz a megoldásra. a védőpontod mindig több lesz a pontkülönbség miatt. amikor te próbálsz varázsolni az ellenfeled segíti amikor ő akkor meg téged.. magyarázzam még egy kicsit vagy már világos??
csak egy tipp, ameddig nem vagy tisztában az alapoknak, nyugodtan hihetsz a súgónak nem fog átverni. később ezekre meg úgy is rá fogsz jönni ha belemerülsz a témába.
|
Köszi, de ez nem új infó. Bár tudtam róla, de nem vettem figyelembe. 
Last edited by Bumburnyák; 01-29-2014 at 08:36..
|

01-29-2014, 08:28
|
Guest
|
|
|
|
Tudod, ezeket a "segítség" témában indítottam. Egyébként sem illene itt olyan megalázó dolgot írnod, amit írtál. Feltételezed, hogy a hsz-eim számát akarom növelni. 
Hadd ne minősítselek. Köszönöm a válaszodat, azért kérdezek. De ha lehet, erre korlátozd. Biztos, hogy vannak tapasztalatlanságbeli hátrányaim.
|
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
|
|

01-29-2014, 13:58
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Tudod, ezeket a "segítség" témában indítottam. Egyébként sem illene itt olyan megalázó dolgot írnod, amit írtál. Feltételezed, hogy a hsz-eim számát akarom növelni. 
Hadd ne minősítselek. Köszönöm a válaszodat, azért kérdezek. De ha lehet, erre korlátozd. Biztos, hogy vannak tapasztalatlanságbeli hátrányaim.
|
nagyon szívesen 
|

01-29-2014, 18:53
|
 |
Member
|
|
Longevity: 64%
|
|
a gömb függ a faji bóntól, a tekitől, a távolságtól, illetve rejtetten az országod méretétől is, mástól nem.
ez tényleg csak a támadó ártó ellen hat..

01-30-2014, 20:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 66%
|
|
Túl távol vagytok egymástól
Amikor megpróbáltad gömbözni akkor magas volt a készültsége, kat. morálja, amikor ő próbált téged gömbözni akkor valamelyik érték alacsony volt
Lehet hogy eltűntek a tekercsei, vagy kirakta piacra
Megváltoztatta a szövetségi státuszát
Lecsökkent a varázslóinak száma
Ezek közül lehet valamelyik, de te nem tudhatod, mert nem láttad az előző állapotát az országának
|

01-30-2014, 20:40
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Surranohalal
a gömb függ a faji bóntól, a tekitől, a távolságtól, illetve rejtetten az országod méretétől is, mástól nem.
ez tényleg csak a támadó ártó ellen hat..
|
ez elég hiányos megfogalmazás, a "rejtettem az országod méretétől is" részt meg nem vágom. mi köze van annak az egymás elleni akciókhoz?? semmi. az maximum a saját magadra feltett varázslatokra hat..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|