Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-04-2011, 10:08
Krampusz Krampusz is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 72%
Default Supportos hozzáállás

Sziasztok

Megosztanék veletek egy levélváltást, kérlek véleményezzétek, hogy én fogom fel nagyon bénán a játékot, vagy itt valami ismeretségi védelemről van szó...?!

Krampuszföld (#642886) 2011-05-02 18:02:45
Kedves Horland!

Kérlek tájékoztass, hogy milyen szövetséget támadok állandó jelleggel értelmetlenül és indokolatlanul, mert nem tudok róla! Éppen ezért ha emiatt kizártok az nagyon furcsa lenne! Van egy konfliktusom egy szövetséggel, akiket igenis támadok állandó jelleggel, de miért lenne értelmetlen, ezt nem értem! Ha ezen múlik küldök hadüzenetet az összesnek és akkor indokolttá válik?

Kérlek indokold meg, hogy miért kaptam ezt az üzenetet, mert sajnos nem értem!

Ha amiatt, mert egy szövetség megtámad, folyamatosan pusztít és én ezt tudomásul véve, de állandó jelleggel őket támadom viszont, akkor sajnos nem tudom megérteni az indokokat, vagyis ha megtámad valaki akkor fogadjam el és ha tehetetlenek velem szemben, akkor bepanaszolnak és átkerülök anarchistába, mert bosszúra szomjazom????

Szeretném hozzátenni, hogy az alábbiak függvényében tudni kell, hogy sem MNT-t, sem más békés hangvételű levelet, üzenetet nem kaptam a szövetségtől, ami arra szólítana fel, hogy ne bántsam őket!

Teljesen értetlenül állok a leveletek előtt, ezek alapján ha engem valaki megtámad, mert épp alacsony a morálja, akkor én már bepanaszolhatom, ha ezt mondjuk megteszi 4x 2 hét alatt, ráadásul nem is teszek ellene, hogy mondjuk több íjászt vagy védelmet varázsolok????

[Szabálytalan rész törölve -- Ati]

NOs ezzel a kis üzenetsorral szeretném ha tudomásul vennétek az indokaimat a szövetség támadására!

Alátámasztásaként szerettem volna bemásolni az eseménylistám.... és érdeklődve várni, hogy a fentiek tükrében miért indokolatlan és értelmetlen egy szövetséget támadnom?!

Vagy ha így támad valaki, mert loptam tőlük az indokolt, de ha folytatom ezek után és hamarosan szövetségben revansot kívánok venni az már nem indokolt??? Ha egy hadüzeneten múlik azt hamarosan 5 körön belül küldöm is nekik!

Köszönöm!

Kornél

Hódító ügyfélszolgálat 2011-05-03 17:44:37
Kedves Kornél!

Egy hadüzenet maximum ront a helyzeten. Egyértelműen kifejtetted, hogy célood nem a játékban való haladás, hanem más játékának ellehetetlenítése. Ez nem összeegyeztethető a Hódító irányelveivel, ezért az ilyen játékstílust űző országokat további figyelmeztetés nélkül az anarchista csoportba helyezzük, ahol így is lehet játszani. Az anarchista csoporton kívül azonben semmiképp, így amennyiben ezek a támadások tovább folytatódnak, országodat a játék védelme érdekében az anarchista csoportba fogjuk helyezni.

Köszönjük megértésed.

Krampuszföld (#642886) 2011-05-03 18:11:34
Értem... tehát egyértelműen kifejtitek, hogy a játék arról szól, hogy ha engem megtámadnak és visszatámadok, akkor kizárás a jutalom. Hát nekem ez továbbra is nagyon furcsa, ne haragudj, de úgy gondoltam, hogy ez a játék arról szól, hogy ha valakivel konfliktusba keveredek, akkor teljesen jogosan támadom mágusokkal, tolvajokkal vagy hadi szinten, hiszen éppen ezért képzem, tartom őket!

Egyáltalán nem áll szándékomban az anarchista csoportban játszani, itt szeretném folytatni, de ha feljebb megyek, ők támadnak, ergó mit tehetnék mást, ha haladni akarok én is támadok! Ez így nem logikus? Ahogy írtam nem kaptam MNT-t vagy más arra utaló jelet, hogy nem akarják folytatni a játékot, de panaszkodni azt tudnak az adminnak, pedig ahogy láthattad az eseménylistámból nem én vagyok az aki ellehetetleníti a másik játékát! hol itt az igazság? De akkor én kérek elnézést, amiért tolvajokkal mindezért cserébe támadni mertem őket, nagyon fura játékszabály....de akkor még annyit kérek, hogy ha engem is megtámad majd valaki és bepanaszolom, akkor neki is küldjetek már egy ilyen levelet, nehogy bosszút forralhasson a játékban!

Köszönöm szépen!

Krampuszföld (#642886) 2011-05-03 18:13:06
Mellesleg az, hogy én egyedül vagyok és Ők 4-en az talán tükrözi az erőviszonyokat, fura, hogy még az admin is ellenem fordul....

Kornél

Ügymeneti változás 2011-05-03 18:14:31
Az ügy lezárva.

Last edited by Ati; 05-04-2011 at 10:11.. Reason: Szabálytalan rész törölve
Sponsored Links
Old 05-04-2011, 10:17
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 15%
Longevity: 100%

1, Kérlek, hogy tartsd be a Hódító szabályait, és ennek megfelelően ne adj ki eseménylistát más országokról!

2, Kérlek, hogy ne szemeteld tele a Hódító fórumát. Nem tudom mit akarsz elérni azzal, hogy szinte az összes létező témába (amihez ennek köze nincs) bemásolod a leveled, ezzel az összes témát szétoffolva, de ezt nem sokáig nézem jó szemmel.

3, Idézem a leveled, amit "elfelejtettél" a supportos ügyhöz mellékelni:

"Koldulásról meg szó sincs, mert ha valóban kell éppen nyersanyag akkor a környező törpök fosztásából kielégítem ezen szükségeletem, nem a szánalmas néhány tekerccsel meg filléres vackaitokkal, fél-1 milliós rablóköreitekkel látom el magam... Egyszerűen szórakoztat, hogy így borsot török az orrtok alá.... aztán csináltok amit akartok...tömören ennyi! Feljebb van egy ismerős szövi, ha annyira siettek oda, majd egy valóban igazi ellenfél segít abban, hogy jól szórakozzatok ti is... de közben azért hogy ne felejtsetek majd el én is ott leszek! "

Teljesen igazad van, hogy ennek az üzenetnek a megítélése nagyon enyhén történt, ha szőrszálat akarnánk hasogatni, akkor az utolsó mondatod alapján játékon kívüli szövetség szervezése miatt már azonnal mehettél volna anarchista csoportba. Van egy nagyon hajszálnyi remény arra, hogy máshogy értetted, ezért sokkal enyhébben lett az üzeneted értékelve, és csak a más játékának szándékos ellehetetlenítése miatt kaptál figyelmeztetést.

A Hódítónak nem célja, hogy egy-egy ember megalomániáját támogassa, akik mások játékát szándélkosan tönkreteszik, ezért ilyenkor a játék egészének védelme érdekében az ilyen játékstílussal játszó országokat az anarchista csoportba helyezzük. Ez a magatartás egyedül ott megengedett. Ennek elkerülése érdekében bevett szokás, hogy egy figyelmeztetést küldünk annak érdekében, hátha ez az áthelyezés elkerülhető, és az ámokfutó magatartás megszüntethető.

Ez nem képezi vita tárgyát.

Köszönöm megértésed.
Old 05-04-2011, 10:20
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Longevity: 80%

Hát bennem csak egy kérdés merül fel , kivel áltál harcban ?
Mert az sokmindenre magyarázatott adhat ....

Totya
Old 05-04-2011, 10:23
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 15%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kalapácska View Post
Hát bennem csak egy kérdés merül fel , kivel áltál harcban ?
Mert az sokmindenre magyarázatott adhat ....
Nemcsak sokmindenre, hanem mindenre. Olyan országokkal, akiknek esélyük sem volt az érdemi visszatámadásra, akiktől semmilyen hasznot a támadásokkal nem szerezhetett, ennek ellenére tovább támadta az országokat, csak azért, hogy őket a haladásban gátolja.

Ez a játékstílus a Hódítóban az anarchista csoporton kívül nem elfogadható. Lásd hivatalos állásfoglalás: http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1342
Old 05-04-2011, 10:26
Kalapácska Kalapácska is offline
Member

Longevity: 80%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
1, Kérlek, hogy tartsd be a Hódító szabályait, és ennek megfelelően ne adj ki eseménylistát más országokról!

2, Kérlek, hogy ne szemeteld tele a Hódító fórumát. Nem tudom mit akarsz elérni azzal, hogy szinte az összes létező témába (amihez ennek köze nincs) bemásolod a leveled, ezzel az összes témát szétoffolva, de ezt nem sokáig nézem jó szemmel.

3, Idézem a leveled, amit "elfelejtettél" a supportos ügyhöz mellékelni:

"Koldulásról meg szó sincs, mert ha valóban kell éppen nyersanyag akkor a környező törpök fosztásából kielégítem ezen szükségeletem, nem a szánalmas néhány tekerccsel meg filléres vackaitokkal, fél-1 milliós rablóköreitekkel látom el magam... Egyszerűen szórakoztat, hogy így borsot török az orrtok alá.... aztán csináltok amit akartok...tömören ennyi! Feljebb van egy ismerős szövi, ha annyira siettek oda, majd egy valóban igazi ellenfél segít abban, hogy jól szórakozzatok ti is... de közben azért hogy ne felejtsetek majd el én is ott leszek! "

Teljesen igazad van, hogy ennek az üzenetnek a megítélése nagyon enyhén történt, ha szőrszálat akarnánk hasogatni, akkor az utolsó mondatod alapján játékon kívüli szövetség szervezése miatt már azonnal mehettél volna anarchista csoportba. Van egy nagyon hajszálnyi remény arra, hogy máshogy értetted, ezért sokkal enyhébben lett az üzeneted értékelve, és csak a más játékának szándékos ellehetetlenítése miatt kaptál figyelmeztetést.

A Hódítónak nem célja, hogy egy-egy ember megalomániáját támogassa, akik mások játékát szándélkosan tönkreteszik, ezért ilyenkor a játék egészének védelme érdekében az ilyen játékstílussal játszó országokat az anarchista csoportba helyezzük. Ez a magatartás egyedül ott megengedett. Ennek elkerülése érdekében bevett szokás, hogy egy figyelmeztetést küldünk annak érdekében, hátha ez az áthelyezés elkerülhető, és az ámokfutó magatartás megszüntethető.

Ez nem képezi vita tárgyát.

Köszönöm megértésed.
Hát ez tényleg enyhén jksz-es ...
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules