|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

01-31-2011, 12:45
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 74%
|
|
Kolis net
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha a kolis szobatársakkal akarunk együtt játszani a gyors csoportba, az szabályszegésnek minősül-e, ugyanis úgy tudom, hogy a koliba mind a 4ünknek külön IP címe van, de nem tudom, hogy ez a játékba is úgy jelenik-e meg és nem szeretném, hogy a saját orijaim átkerüljenek anarch csopiba.
Köszönöm a válaszokat
Minden jót G.
|

01-31-2011, 12:58
|
Administrator
|
|
Activity: 16%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by track
úgy tudom, hogy a koliba mind a 4ünknek külön IP címe van, de nem tudom, hogy ez a játékba is úgy jelenik-e meg
|
A következő oldalon tudod ellenőrizni, hogy milyen címen jelensz meg az Interneten. Ha a 4 gép különböző címmel jelenik meg, akkor nincs probléma.
http://www.whatismyip.com
|

01-31-2011, 13:00
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy ha a kolis szobatársakkal akarunk együtt játszani a gyors csoportba, az szabályszegésnek minősül-e, ugyanis úgy tudom, hogy a koliba mind a 4ünknek külön IP címe van, de nem tudom, hogy ez a játékba is úgy jelenik-e meg és nem szeretném, hogy a saját orijaim átkerüljenek anarch csopiba.
Köszönöm a válaszokat
Minden jót G.
|
Nálunk a koliba a belső ip-k különbözők, de kifelé csak egy megy, gyanítom nálatok se lesz másképp. 
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

01-31-2011, 13:57
|
Junior Member
|
|
Longevity: 74%
|
|
Sajnos valóban a kifelé tartó IP cím megegyezik  ! Akkor max csak anarchba tudunk együtt játszani? Vagy erre valami megoldás van? És mi van akkor ha más is játszik a koliból csak én nem tudok róla! Azért a 600 fős koliban megvan rá a lehetőség?!
|

01-31-2011, 14:23
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Sajnos valóban a kifelé tartó IP cím megegyezik  ! Akkor max csak anarchba tudunk együtt játszani? Vagy erre valami megoldás van? És mi van akkor ha más is játszik a koliból csak én nem tudok róla! Azért a 600 fős koliban megvan rá a lehetőség?!
|
Én 3 éve játszok koliból, előtte meg a középsuliból játszottam, és eddig nem volt probléma.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|

01-31-2011, 19:40
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
|
Nem csak IP címeket néz. Gondolom azért sütiket is ad és néz a rendszer, plusz leginkább a cselekedeteidet a játékon belül.
De egy IP-ről szövizni akkor sem szerencsés (és ezzel ugyebár, együtt játszani sem az).
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|