Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-22-2008, 22:48
pyrooo's Avatar
pyrooo pyrooo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 86%
Default CSata útközben

most lettem figyelmes egy olyan dologra,amit eddig mé nem tapasztaltam és jó lenne,ha vki meg tudná magyarázni:
szóval csoportomban mondjuk óra 19kor van körváláts mindig
nézegetm gömböket,látok magam előtt xyz oriját hekin... megnézem krónikával,hogy mi jó művelt elmúlt 3 map...semmi érdekes....megnézem krónikát,h tart-e támadóseregaz ország felé.... semmi,nah akkor uccu nkei 5 földet óra 10 perckor,mert hát minek megvárni köürváltást,inkább addig eszem...2 kör amíg odaér a sereg
aztán óra 19kor életem legangyobb meglepetése vár:

2008-11-22 23:19:58 Sereged útközben csatába keveredett xyz (#111111) országának seregével. A csatát súlyos veszteségek mellett elvesztettétek, így sereged kénytelen volt visszafordulni.

2008-11-22 23:19:58 Sereged útközben csatába keveredett xyz (#111111) országának seregével. A csatát súlyos veszteségek mellett elvesztettétek, így sereged kénytelen volt visszafordulni.

2008-11-22 23:19:58 Sereged útközben csatába keveredett xyz (#111111) országának seregével A csatát súlyos veszteségek mellett elvesztettétek, így sereged kénytelen volt visszafordulni

nah akor megmondana vki hogy mi is tortent itt? met ilyenrol enm hallottam,h ez is lehetseges lenne,h azzal keveredem harcba,akit tamadok.... most meg kronika mutatja,h 1 sereg tart az ország felé,de amikor csináltam,akkor nem tartott sereg.szoval nem is utkozhettem volan senkivel,nemhogy az ori seregevel
Sponsored Links
Old 11-23-2008, 07:29
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Egy időben támadta egy másik ország ugyanazt a célpontot,amit Te,ezek szerint vagy kevesebb és erősebb vagy csak simán ugyanannyi,de erősebb sereggel ment. Ilyenkor rendszerint az úton levő seregek megverekszenek azért,hogy kié legyen a zsákmány .. a vesztes pedig visszafordul.

Kérdésem nekem is lenne ezzel kapcsolatban. Tegnap csatáztunk Ditkével út közben,s az én 8 seregem az Ő 1 seregével 14x csapott össze. Arra lennék kiváncsi,hogy ez hogy jöhetett ki?

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Old 11-23-2008, 07:41
komisz86 komisz86 is offline
Member

Longevity: 89%

Quote:
Originally Posted by Tsobi View Post
Kérdésem nekem is lenne ezzel kapcsolatban. Tegnap csatáztunk Ditkével út közben,s az én 8 seregem az Ő 1 seregével 14x csapott össze. Arra lennék kiváncsi,hogy ez hogy jöhetett ki?
Én úgy tudom hogy egy sereg egy sereg ellen, csatázhat egyszer vagy kétszer is (oda vissza). Vagyis ha te 8 sereget küldesz más meg egyet akkor 0-tól 16 csatáig elvileg bármilyen eredményt kaphatsz.
Old 11-23-2008, 09:21
pyrooo's Avatar
pyrooo pyrooo is offline
Junior Member

Quote:
Egy időben támadta egy másik ország ugyanazt a célpontot,amit Te,ezek szerint vagy kevesebb és erősebb vagy csak simán ugyanannyi,de erősebb sereggel ment. Ilyenkor rendszerint az úton levő seregek megverekszenek azért,hogy kié legyen a zsákmány .. a vesztes pedig visszafordul.

ez mind szép és jó, csakh xyz oriját támadtam meg és xyz (uazt az orit jelöli) seregével keveredtem csatába.... akkor hogy van ez most?
Old 11-23-2008, 10:10
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 28%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by pyrooo View Post
ez mind szép és jó, csakh xyz oriját támadtam meg és xyz (uazt az orit jelöli) seregével keveredtem csatába.... akkor hogy van ez most?
Közben írtál supportra is, úgyhogy képben vagyok: NEM xyz-t támadtad meg, így minden további nélkül keveredhettél vele csatába.
Old 11-23-2008, 10:12
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Minden sereg minden másik sereggel csatázhat, tehát a 8 sereg csatázhat az 1 sereggel (8 csata) és az 1 sereg csatázhat a 8 másikkal (megint 8 csata), az összesen 16 csatalehetőség. Ebből 2 csata kimaradt a véletlenfaktor miatt.
Old 11-23-2008, 10:12
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Originally Posted by komisz86 View Post
Én úgy tudom hogy egy sereg egy sereg ellen, csatázhat egyszer vagy kétszer is (oda vissza). Vagyis ha te 8 sereget küldesz más meg egyet akkor 0-tól 16 csatáig elvileg bármilyen eredményt kaphatsz.
Így igaz.
Old 11-23-2008, 10:14
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Minden sereg minden másik sereggel csatázhat, tehát a 8 sereg csatázhat az 1 sereggel (8 csata) és az 1 sereg csatázhat a 8 másikkal (megint 8 csata), az összesen 16 csatalehetőség. Ebből 2 csata kimaradt a véletlenfaktor miatt.
Magyarán előferdülhet az is,hogy a 8 sereg a csata során kikap az 1 seregtől,de a második hullámban megveri azt és tovahalad?

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Old 11-23-2008, 10:16
Ati Ati is offline
Administrator

Quote:
Magyarán előferdülhet az is,hogy a 8 sereg a csata során kikap az 1 seregtől,de a második hullámban megveri azt és tovahalad?
Ha egyszer kikapott, akkor ki fog kapni utána is, hiszen akkor mégkevesebb a létszáma. De ami egyszer kikapott, az már nemmegy tovább, az mindenképp visszafordul. Ettől abban a körben ő még csatázhat másik seregekkel. Sőt, az is lehet, hogy visszafordult már ugyan, de egy másik, kisebb sereget ő maga is visszafordít ezután még.
Old 11-23-2008, 10:59
pyrooo's Avatar
pyrooo pyrooo is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Közben írtál supportra is, úgyhogy képben vagyok: NEM xyz-t támadtad meg, így minden további nélkül keveredhettél vele csatába.
igen,köszönöm....azóta szövim is felvilágosított,h egy közbeni gömb miatt bentmaradt országot támadtam meg a kívánt helyett
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules