-Szerettem volna visszahozni szabadságról 2-es nevű országomat.
-A jelszót elfelejtettem, ezert annak módja szerint lekértem az általam megadott email címre a belépő kódot.
-Meglepetésként érve az általam megadott email címre három országom közül csak kettőnek érkezett meg a belépési adatai.
-Ellenőriztem a pontlistában valóban megvan, ott ahol én azt hagytam... de akkor mi történhetett, miért nem kapom meg hozzá a szükséges adatokat...
-Beléptem 3-as nevű országomban és lefagyasztottam a 2-es nevűt
abbéli félelmem miatt hogy esetleges visszaélés történt.
-Közben megtaláltam a belépő kódot, most 72 óráig nem tudok belépni...
-Az eltelt 3 nap után sajnálatosan nem tudtam belépni... de ugyan azt a belépőt használtam.
-Én sajnos nem tudom megmondani mi történt, visszaélés, eltulajdonítás, törlés!?
-Az ország össze van kötve a többi országommal!
A pontlistában látom, és megtaláltam a régi országomat is xy nevűt
én tudomásom szerint törölve lett azonosítás hiánya miatt, de itt 2 év telt el. Lehetséges hogy 4 hónap szünet után, azonosítás hiányában törölve lett és emiatt nem kapom meg email címemre a belepő kódot? Mi a teendő?
-9év játék, bocsánat -2év szünet = 7 év után... első, talán második segítség kérésemet, miután a support-ra írt levelek megválaszolatlanok és munkámból kifolyólag délután a LIVE Support-ot minden alkalommal Off-on találom én is Off lettem!

Utólag is elnézést hogy itt zavarom a nagyérdeműt magam cseprő kis gondjával, de továbbra is tisztelettel, várva egy segítőkész Admin érdemi válaszát!
Tisztelettel Roc!