Hello,
A sugo tobbszori atbongeszese utan se leltem meg par apro kerdesre a valaszt, ha valaki tud segiteni orulnek neki

.. idovel kitapasztalja minden hodos ezeket, de hatha nem kell erre eveket varnom

1. beleszamit-e egy csataba ha eppen 1 korom van hatra ellenseges seregek megerkezeseig es 1 kor van hatra pl 600-700 ijasz kepzesebol?
2. ugyanez tekerccsel, ha 1 kor mulva fejezek be X db hadugyi tekit az beleszamit meg csatahoz?
3. piacrol visszaerkezo arukkal szinten. ha korvaltaskor kapnek meg X db katonat, reszt vesznek azok a vedelemben?
4. osszeolvastam sok mindent forumon, mint bontas vagy fokozassal valo cselezesek csatakor, stb.. a kerdesem az lenne mi szamit bele a sereg inditasanak pillanatatol a csataba (ha jol ertettem pl: a kati moral ilyen) es mi az ami csak az utolso pillanatban? (mint pl a ket jatekos egymas viszonyitott helye)
5. X tamadja Yt, ker szovetseges segitseget, 10 kor az ut. Y indit sereget Xre, 2 kor. Mindig talalkoznak, vagy Y beutheti Xet ahanyszor nem szegyelli? (azert felmerul a koltoi kerdes ilyenkor X serege merre koborol?

)
6. nem minden toli/vari akcio sikeressege van egyforman szamitva, pl: van akit gombozni meg tudok meg, de artozni mar nem, stb.. ezek (szvsz) aranyban allnak a keszulivel amit fogyasztanak, de van ra konkret keplet is mennyi a tobblet ami kell egy tuzgolyohoz peldaul?

oke, fugg a tavolsagtol, a keszuliktol, tekercstol, stb, de ha pl X varival epp hogy begombozok valakit, akkor +20% varival mar biztosan megrengetnem, vagy kellhet arra akar ketszer annyi vari is?
7.
Quote:
A piacra kitett áru a megjelenését követő 24 órában marad csak a piacon.
|
szent meggyozodesem volt hogy ez azt jelenti 24 h utan visszajon az aru

nekem viszont ugy tunik 26 oras ciklusok vannak, tehat amit ma piacra kuldok csak 26 ora mulva kapom vissza. (vagy elneztem es 25, lenyeg hogy 24h+) ez inkabb kijelentes volt

varom hatha kijavit valaki

8. van limit az oriban tarthato max penzre (talan 4 milliard es egy keves), igaz ez nyersire, runara, tekire, stb is? inkabb filozofiai kerdes, de szabad almodozni, nem?

9. meszarral beutni valakit kb 5%at leoli mindenbol, elkepzelheto hogy felfele tamadaskor ez az arany duplaja? bar ahogy tapasztaltam fugg a tavolsagtol is, de felfele meszar/pusztitas mintha hatekonyabb lenne
10. a "gyujtogatas" nevu toliakcio csak hazakat gyujt? eleresztettem parat de vagy semmit vagy csak hazat egettek porig (eleg lesz egy "probalkozz meg" valasz is

)
ha valaki sikerul elolvassa vegig osszes kerdesem anelkul elunna az eletet - vagy meg akarna lincselni -, orulnek ha segitene

koszonom elore is,
eljenek a Wookieek, Csubi