|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |

11-28-2007, 13:05
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 91%
|
|
Próba Vip
Ha még megvan a próba vip és veszek magamnak vip-et akkor az elmegy???
Tehát ha úgy rendelek vip-et hogy még megvan a próba akkor a próba elmegy??
Azt el is felejtettem ha Erdélyben vok akkor hogy tudok vip-et szerezni??Ugyan úgy mintha Magyarországon lennék??
Ha lerombolnak nekem mondjuk 10 kocsmát és 400 tolinak nincs helye attól a lopásnál beleszámít az ő értékük is???Vagy pl 10 templomot rombolnak (1000 vari) akkor az is beleszámít amelyik varinak nincs hely??
Last edited by alma; 12-09-2007 at 16:13..
Reason: Nem akartam új témát nyitni ezért ide írom
|

11-28-2007, 13:12
|
Administrator
|
|
Activity: 27%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by alma
Ha még megvan a próba vip és veszek magamnak vip-et akkor az elmegy???
Tehát ha úgy rendelek vip-et hogy még megvan a próba akkor a próba elmegy??
|
Ilyenkor később is igénybeveheted a próbahelytartót, DE:
a játék az első 2 hét után automatikusan felajánlja az egy hetes próbalehetőséget. Az első 2 hétben NEM ajánljuk, hogy VIP tagságot válts, mert akkor még nem ismered a játékot, nem biztos, hogy megmarad az országod stb. Ezért célszerű előbb a próbát igénybevenni, és utána váltani az éles VIP tagságot.
|

11-28-2007, 14:38
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Azt el is felejtettem ha Erdélyben vok akkor hogy tudok vip-et szerezni??Ugyan úgy mintha Magyarországon lennék??
|
a VIP súgóban le van írva. 
fizethetsz bankkártyával a PayPal-on vagy a WorldPay-en keresztül, esetleg banki utalással.
VIP súgó 
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|

11-28-2007, 14:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
|
Oh, ezt a kérdést nem is láttam, mert csak utólag lett hozzáírva, miután már válaszoltam...
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
a VIP súgóban le van írva. 
fizethetsz bankkártyával a PayPal-on vagy a WorldPay-en keresztül, esetleg banki utalással.
|
A banki átutalás valóban műküdik, de nem ajánlom, mert külföldről iszonyatos banki költségek fogják terhelni az utalást, és majdnem kétszer annyit fogsz fizetni, mint amennyit eredetileg terveztél. Ilyenkor valamelyik bankkártyás módozatot tudom a figyelmedbe ajánlani, olyankor a bankkártya díján felül, amit egyébként is fizetsz, semmi pluszköltség nincs.
(Még lehet olyat is csinálni, hogy magyarországi Pannon telefonkártya, és roamingdíj kifizetése mellett küldesz emeltdíjas sms-t, de ez is drágább lesz a roaming miatt.)
|

11-28-2007, 17:04
|
 |
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az első 2 hétben NEM ajánljuk, hogy VIP tagságot válts
|
Én még soha nem töröltem orit és mindig vippel kezdek, utánna a 100 kati képzéssel.
|

11-28-2007, 17:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Én még soha nem töröltem orit és mindig vippel kezdek, utánna a 100 kati képzéssel.
|
Több ok is van, amiért nem ajánljuk:
- Lehet, hogy elgépelted az e-mail címet. Ez esetben előbb fog törlődni azonosítás hiányában, minthogy át tudnád írni.
- Lehet, hogy nem elfogadható az országnév, és törölve lesz az ország.
- Lehet, hogy elgépelted az országnevet, és inkább újat indítanál.
- Az új játékosoknak ráadásul még fogalmuk sincs arról, hogy mi ez a játék, hajlamosabbak a véletlen szabálytalanságra (2 ország indítása például), fogalmuk sincs, hogy ez a játék abból áll, hogy mások megtámadhatják, és ez nem tetszik neki (volt már rá példa, hogy kérte vissza az illető a vip-et, mert milyen dolog az, hogy kikap egy csatában, és így ő nem akar soha többet játszani) stb. Szóval amíg valaki nem tudja, hogy mit is támogat, és nem egészen biztos abban, hogy ő valóban ezt szeretné, addig inkább ne tegye, nehogy félreértések legyenek belőle.
|

11-28-2007, 17:42
|
Junior Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
kösz a segítséget 
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|