Quote:
Originally Posted by Alba
Értem.
mondjuk 1800 hekin vgayok 5 be.
a fellépési maxom lesz 600 a minimumom meg 1500. Kicsit furcsa így ranézésre hogy a maxom nagyobb mint a minimum...
|
Azt nem furcsállod, hogy a következő szintet kisebb földön kezded mint az előzőt befejezted?
Én a 3,7 -re voksolok (kiegészítve a 4,5 -tel, de azok szerintem alapvető dolgok a játékmenetet érintő javaslatok mellett). A 3. verziót már többen kifejtettétek, hogy miért jó, egyetértek vele, nehezíti a JKSZes földelést.
A 7. verzió kérdéses, nem tartozik szorosan ehhez a témához, de egy másik problémát megoldana: a nagy hekin való termelést. Azért kérdéses, mert ha a 3. verzió beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor nem lesz több ország, amelyik csalással jutna föl magasra, és úgy már aki feljut, teljesen jogosan ücsörög ott ahol van, nem is olyan nagyon elérhetetlenül akár (ha senki nem JKSZel, akkor nem tud annyira elszakadni mint most). Azért lenne létjogosultsága, mert ha valaki akármilyen szabályosan is, de feljut, utána létrejöhet egy határőrség, akik ugyanúgy védik, mint a mostaniakat a távolság, tehát megintcska csalás. Márcsak az a kérdés maradt, hogy a határőrséget kellene valahogy kiszűrni, vagy megoldani azt, hogy a topos termelőnek ne legyen hosszú távon érdekében fennnmaradni. A jelenlegi verziók közül a 7. a hosszú távú érdekeket sérti, azért jelöltem
Természetesen a topkörökhöz kötött megszorítások az A alatti csoportokra vonatkozzanak, ami nem ilyen jellegű, az pedig az A-ra is (bejelentő, áthelyezés stb

)
kiegészítés: azért nem szavaztam az újrázás bekorlátozására, mert ha a top termelés megszűnik, csalások kiszűrésre kerülnek, akkor mindenkinek ugyanakkora esélye lesz megtermelni a vagyonát, semmi előnye nem lesz senkinek, ha valaki rászánja az 500 kört egy vagyon duplázásra, tegye, évek munkája fog bene feküdni a milliárdokban.