Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-31-2007, 08:49
Reni Reni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Szándékoltan titkos, mindenkinek a magánügye, hogy mire szavaz, pláne egy ilyen tényleg kényes témában.

Reni, A... félreértelmezed a játékot, az pont arról szól, hogy küzdj, hogy a sikerekért megszenvedj, onnan nem kell lépni, mert a top elleni csata mindig egy igazi kihívás.
Évek óta ez egy kiválló motiváció sokak számára.
Próbáld meg ebből a szemszögből megközelíteni a dolgokat

Én is játszom 'A'-ban, igaz még csak a középmezőnyben, de semmi kifogásom ellene, hogy ha ott földet adok le/akarnék leadni, ugyannúgy érintsenek a szabályok, mint más csoportokban lévőket. .. és szerintem a földleadás megakadályozására hozandó szabálynak semmi köze melyik csoportban vagy. Igenis ugyanúgy kell szankcionálni, próbálni megakadályozni és büntetni az ilyen lehetőségeket minden csoportban. Az hogy az 'A' a játék végcélja még nem indokolja, hogy enyhébben legyenek ott kezelve/ellehettelenítve az ott szabálytalankodók/szabálytalankodni akarók. Épp ezért ez az érved nem elfogaható számomra. Csak mert az 'A' csoport a játék végcélja kezeljük enyhébben az ott játszókat? Eddig is a szabálytalankodás visszaszorítására/büntetésére hozott szabályok egyaránt súlytottak mindenkit és ez így igazságos. Épp ezért javaslom a hármas illetve négyes pontot, mert azt következetesen minden csoportban be lehetne vezetni, bár fogalmam sincs, ha az ötös pontot nézem, hogy lehetne valamiről bebizonyítani, hogy szándékos leadás vol vagy sem....szóval inkább a hármas lenne életszerűbb. Hidd el Arra próbálok mindenkit vonatkoztatva nézni a dolgokat, és még elfogult sem vagyok, mert egyik topban sem képviseltetem magam, (angolban viszont minden topban termelgetek jópár hónapig) és haragosom sincs egyikben sem....de ez a topik a földleadás megakadályozásáról/büntetéséről szól és akik ebben ártatlanok azok már had ne legyenek sújtva és ha nekik ott van lehetőségük termelni, had termeljék meg a pénzt a játékukhoz, épp elég amit összepiróznak naponta visszaépítgetni Az meg hogy mennyi az elég, te is tudod....nincs olyan hogy elég, ez mindig a céloktól függ, ha én eltervezem, hogy igenis nem tamagocsizni akarok hanem háborúzni mindenkivel aki az utamba keveredik, sok milliárdra van szükség hozzá, amit kötve hiszem, hogy 2 háború között kilehetne termelni.....és ha esetleg még olyan ambícióim is vannak, hogy az 'A' topba felküzdjem magam, azt viszont a saját bőrömön tapasztalom már most, hogy bizony még kellett volna néhány hónapot valahol termelgetni .. Egyébként a földleadás megakadályozására szóló szabályokat nem is kötném hekiszámhoz, mert kishekin is ugyanúgy megtörténnek ezek szabályszegések, mint nagyon, és azok az egyének is ugyanúgy vétettek a szabályok ellen. Ennek megakadályozására kiváló a baráti malusz, és az már egyszer ki is lett találva, bevált, le is van programozva.....szerintem még ez iktatható be leghamarabb a játékba.

Last edited by Reni; 05-31-2007 at 08:54..