Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-30-2007, 17:23
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
De 7 - 9 közt lehetne válogatni.

A gyújtás sztem túl durva ebben a formában.
Egy felmenő orinak fedeznie kell a feljutási költségét, számoltam már korábban egy Bs törpe fedezési költségét itt, vmi 12 mlrd jött ki alsó hangon, úgy, hogy nem ütötték be, vagy kb ennyire jött ki az Lben is, hogy felmenjünk, fejenként.
Szal sztem egy életképes javaslatnak biztosítania kell az elvi lehetőségét, hogy ki tudja termelni az ori ezt a költséget, biztosítania kell, hogy amíg reális az újáépítés, addig azt a költséget is kitermelje az ori, meg nyilvánvalóan azért megy fel vki, hogy a köv szintre még több pénze legyen, mint amivel a csopiba lépett.

Hangsúlyozom, elvi lehetőségről beszéltem!
(közbejöhet ellenség, magasabb feljutási költség, ha a top megemeli a kati árát, elszabadult nyersanyagpiac, stb.)
De sztem ez a javaslat ezt nem adja meg, legalábbis ebben a fomában nem.
Arról nem is beszélve, hogy egy 3ks orinál, ami egy átlagos termelő, nem mind1, hogy 5500 körnél felgyullad naponta az orid hatoda, vagy vesztesz 24 hekit és gyullad még hozzá 24 épületed, szal a kettő még csak egyensúlyban sincs.

A földvesztéssel kapcsolatban hajlamos vagyok Szecsának igazat adni... úgy nagyjából. A gyújtogatás erősödése ellen viszont semmi kifogásom. Ha az ori hatoda, akkor az ori hatoda naponta...