Quote:
Originally Posted by Steve
Akkor meg nem érdemli meg? Ha a hiénázást is megszüntetnétek mi maradna Aba? Kavarodj be egy gazdag szövibe és üss brutálul... észjáték. kockázati forrás. Így jó 
|
Asszem nem árulok el titkot, sose voltam gazdag szöviben. Nekünk mindig nagyon meg kellett gondolni mit csinálunk, mert amit elvesztegettünk vissza kellett termelni, nem hagyatkozhattunk tartalékokra.
Quote:
Originally Posted by laci
Éppen ezt akartam írni. Ha én egy egyszemélyes (vagy kis létszámú) klánban megyek, hogyan tudom kiegyensúlyozni azt, hogy a nagyobb klánok tanyafree hadisokat tartanak? Ha nem lehetne a Teljes Krónika alapján támadni, egy csomó ország még inkább rá lenne szorítva a felfedezésre.
|
Ha te egyszemélyes klánban vagy, aligha kell tartanod a nagyklánok tanyafree hadisaitól, mert a létszámkülönbség miatt alig visznek valamit, vagy éppen semmit. És ezt te is éppen olyan jól tudod mint én.
Quote:
Originally Posted by jura
OFF:
-az éjfél és hajnal közötti támadás
-a betegség (bár az Aban már felszámolták a kolerát)
-a seregelvesztés
-a korlátlan barakképítés...stb
ezeket nem szeretem 
|
Rákényszerültem, hogy fennmaradjak egész éjjel nem egyszer ha ütni akartam, mert éjjel lusták a hiénák is. Az éjszakai ütésekkel tudtam haladni is.
A seregelngedés olyan dolog, hogy lehet vele vicceskedni, de elég drága mulatság. Tudom, szeretnél teljesen kockázatmentesen és ingyen földhöz jutni, de küldj ki legalább akkora sereget, hogy ha elengedek is verj be vele...
Korlátlan barakképítés pedig nincs.