View Single Post
Old 05-30-2007, 13:06
otto500 otto500 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%
Default age of

Hi, nekem az egyik örök kedvenc a Age of empires-conquerors marad. Ezzel a játékkal játszottam a legtöbbet. Főleg hálóba volt nagyon kemény. Nekem nem nagyon volt kedvenc népem, mert mindengyikkel nagyon jól tudtam menni, mindengyik fajról tudtam hogy miben jó-rossz. Akkor volt a legélvezetesebb a játék amikor még béna voltam és egy közepes erejű gépet is alig tudtam elverni. Azért a hosszú évek alatt eljutottam oda, hogyha kifogtam egy jó páját és arra illő fajt, akkor eltudtam bánni akár 4-5 hardest gépppel is. A 7ellenfeles hardest-et sajnos még megpróbálni sem tudtam, a nagy páján meg a sok játékosnál már nagyon szagatott a játék. ,( Talán ha nem szaggat enyire lehet hogy idővel még az is ment volna) A pályaszerkesztést is nagyon imádtam, volt néhány nagyon jól sikerüllt pályám amiken nem volt ritka a 20-25órán át tartó harcok , meg a vége fele több száznillás készletek. A küldetések nem nagyon tetszettek , de azért a legtöbbet megcsimáltam.
Egy biztos; pár év múlva újra előveszem és néhány régi fannal nyomunk egy kőkemény csatát
Reply With Quote