Thread: újraindulás
View Single Post
Old 05-30-2007, 11:56
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by kg-- View Post
(U.i. Talán érdekes szempont, hogy az A-s játékot csak A-ban lehet kipróbálni, nem lehet oda regelni. Tehát aki kipróbálna több taktikát, több fajt, annak kézenfekvő lehetőség az újrázás.)
Ez egy másik ok ami miatt nem támogatom, az újrázás számának korlátozását.
amúgy meg jogos volt hogy sehol sincs benne a súgóban semmi az újrázásról, de sztem elég feltünő helyen van leirva a szöveg:
"...Ezt a lehetőséget csak akkor használd, ha teljesen szétesett az országod, és egyszerűbb egy újat kezdeni, mint a mostanival talpraállni. Csak akkor indíthatod újra az országot, ha már legalább 500 kör játékidőt eltöltöttél ezen a szinten!"

ez közvetlen ott van a menüpontban ahol újrázhatsz!

Szal szósincs semmi erőforrás többszörözésről meg ilyesmiről, és az fekete pénz, mert nem küzdött érte, nem fosztott le senkit, nem irt tekit hónapokig, nem talált piacon egy balféket aki egy 0val kevesebbért rakott volna ki valamit , tehát még a kisujját se mozditotta érte! ettől függetlenül sztem még mindig jobb hogy újrázzák a pénzüket páran, és 10x annyian tudják helyrehozni a szétesett orijukat, minthogy ez utobbiak szenvedjenek emiatt. Én is inkább a másik oldalánál fognám meg a problémát, és azoknak neheziteném a helyzetét akik termelgetnek és ezt leutalgatják.

Reply With Quote