View Single Post
Old 03-07-2006, 16:34
spirit..
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Lightbulb

Quote:
Originally Posted by Lepidus
mit szólnátok ha piacra lépés nélkül kiírná az árakat..5%--egyik piac..10%--kettő..15% mind3 piac árait..de nem tudnál vásárolni meg eladni ugye..csak árakat látod..(lehet százalékokat cskkenteni kéne,sőt biztos,de lusta vok visszamenni:P )..LePiduS <3 CaRmen ..4G and BFK 4ever

ui.:nagyon s**r ötlet?(
Az előbb akartam írni de kilökött a fórum. Remélem most befejezhetem
Én mint ötletet is elvetném. gondolj csak bel,ezzel azt érnéd el,hogy a piaci árakat a csillagos égig felhúzod. Miért is? Azért mert ugyebár nem egy olyan VIP ország van akinek van egy jópárszáz millája. Egy körben elég 5 percet az országával foglalkozni,a többit eltölti ott és azt figyeli,hogy mikor megy le az ára valaminek. Akkor megveszi. A nagy felvásárlási lázban mindenki megvesz mindent ami olcsó és kirakja drágán. Van aki majd azzal is próbálkozik,hogy a cucc 1/5-ét kirakja jóval magasabb áron,a másik addig szépen felveszi,majd azon az áron kirakja,ami már igen magas. Jönnek a gondok,hogy nem veszi meg senki,ugyebár nagyon drága,de az felrakó ország nem engedhet meg magának 100-200 milka mínuszt,ezért felveszi azt amit az előtte lévő magas áron kirakott. Aztán felrakja. Újra. Elég 3 ország hogy ezzel el tudjanak játszani. És ebből kinek lesz haszna? Akinek nincs is túl nagy szüksége rá.