View Single Post
Old 05-28-2007, 15:29
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
sztem az átlagos hadis óriás igenis tart 55-60%-ot ezekből az épületekből. ugyanis az a normális hadis, aki nem hadi-vari. tolit biztos nem tart egy normális óriás, bányát sem, könyvtárat sem, kovácsot sem... akkor mivel töltse fel a hekijeit? persze, hogy barakkal. Szerintem így néz ki egy normális hadis.
Az egyik gondom evvel az, hogy "szerinted". Példát mondj nekem, olyat amit te magad láttál. Amikor feljutsz 4-be, vagy korábban felírtat.
A másik pedig az, hogy ha egy ország semmi termelő épületet nem tart házon kívül, akkor nagyon lassan halad. Nincs annyi tekiíró 200 alatt, amennyi játékos. Ha lefoszt másikat, akkor meg annak kell több 'fölösleges' épületet tartania, tehát az átlagba mindenképp beleszámít.

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
Egyébként ez a normális nyagyon szerencsétlen szó. Normális pl a bankrabló, az adócsaló, normális a JKSZ-elő, aki az érdekeit tartja szem előtt és elmegy addig, amíg nincs megtorlás. Normális, csak nem morális. nem ugyan az. erre mondják, vagyis nem erre mondják, de ezt jelenti
A normális szó azért van a kérdésben, mert Hóhér ezt kiabálta. A kérdésnél lehet hogy emiatt nézte mindenki csak a saját országát (én is).
Megtennéd, hogy mondasz egy jobbat? Ami érthetőbb?
Reply With Quote