05-28-2007, 15:04
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Princ
Hogy kinek mi a normális, az egyéni megítélés szerint változik. A normálisnak sztm szinonímája az 'általánosan elfogadott', 'átlagos', 'kiegyensúlyozott', 'sokszor előforduló' stb.
Hogy a legszélsőségesebb példát vegyem, vki a szavazásnál bejelölte a 70%-ot. Tehát azt tartja 'normálisnak'. Namost ha körülnéz, megkéri a tolist hogy az óriásokról csináljon éplistát (vagy egy gnómot a szöviben), garantáltan nem fog ilyen óriást találni a környéken. Nincs általános rálátásom ezekre az említett óriásokra (részben ezért is tettem fel a kérdést), de annyit azért biztosan tudok, hogy 70%-kal rendelkező óriás a 2-4 szinteken ritka mint a fehér holló.
Tehát szétnéz az illető és nem lát több ilyen 'normális' óriást. Ebből az következik, hogy szerinte az összes többi hadis óriás abnormális. Ez ugyanis a 'normális' szó ellentéte. Ez a vélekedés nem tartható, ezért gondolom úgy, hogy rossz kérdést tettem fel.
|
sztem az átlagos hadis óriás igenis tart 55-60%-ot ezekből az épületekből. ugyanis az a normális hadis, aki nem hadi-vari. tolit biztos nem tart egy normális óriás, bányát sem, könyvtárat sem, kovácsot sem... akkor mivel töltse fel a hekijeit? persze, hogy barakkal. Szerintem így néz ki egy normális hadis.
Egyébként ez a normális nyagyon szerencsétlen szó. Normális pl a bankrabló, az adócsaló, normális a JKSZ-elő, aki az érdekeit tartja szem előtt és elmegy addig, amíg nincs megtorlás. Normális, csak nem morális. nem ugyan az. erre mondják, vagyis nem erre mondják, de ezt jelenti
|