View Single Post
Old 05-28-2007, 15:04
Kancsendzönga Kancsendzönga is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Princ View Post
Hogy kinek mi a normális, az egyéni megítélés szerint változik. A normálisnak sztm szinonímája az 'általánosan elfogadott', 'átlagos', 'kiegyensúlyozott', 'sokszor előforduló' stb.
Hogy a legszélsőségesebb példát vegyem, vki a szavazásnál bejelölte a 70%-ot. Tehát azt tartja 'normálisnak'. Namost ha körülnéz, megkéri a tolist hogy az óriásokról csináljon éplistát (vagy egy gnómot a szöviben), garantáltan nem fog ilyen óriást találni a környéken. Nincs általános rálátásom ezekre az említett óriásokra (részben ezért is tettem fel a kérdést), de annyit azért biztosan tudok, hogy 70%-kal rendelkező óriás a 2-4 szinteken ritka mint a fehér holló.
Tehát szétnéz az illető és nem lát több ilyen 'normális' óriást. Ebből az következik, hogy szerinte az összes többi hadis óriás abnormális. Ez ugyanis a 'normális' szó ellentéte. Ez a vélekedés nem tartható, ezért gondolom úgy, hogy rossz kérdést tettem fel.
sztem az átlagos hadis óriás igenis tart 55-60%-ot ezekből az épületekből. ugyanis az a normális hadis, aki nem hadi-vari. tolit biztos nem tart egy normális óriás, bányát sem, könyvtárat sem, kovácsot sem... akkor mivel töltse fel a hekijeit? persze, hogy barakkal. Szerintem így néz ki egy normális hadis.

Egyébként ez a normális nyagyon szerencsétlen szó. Normális pl a bankrabló, az adócsaló, normális a JKSZ-elő, aki az érdekeit tartja szem előtt és elmegy addig, amíg nincs megtorlás. Normális, csak nem morális. nem ugyan az. erre mondják, vagyis nem erre mondják, de ezt jelenti
Reply With Quote