View Single Post
Old 05-28-2007, 14:43
Princ's Avatar
Princ Princ is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kancsendzönga View Post
egyébként meg akkor most mi az ami normális orinak számít? aki nem tud játszani? vagy aki nincs sokat a gépnél? mellesleg én nem is vagyok sokat. Vagy aki nem akar erős orit (legalábbis te aztmondtad, hogy ezek itt mind erősek, úgyhogy ne ilyenekkel példálózzunk). most nem értem
Hogy kinek mi a normális, az egyéni megítélés szerint változik. A normálisnak sztm szinonímája az 'általánosan elfogadott', 'átlagos', 'kiegyensúlyozott', 'sokszor előforduló' stb.
Hogy a legszélsőségesebb példát vegyem, vki a szavazásnál bejelölte a 70%-ot. Tehát azt tartja 'normálisnak'. Namost ha körülnéz, megkéri a tolist hogy az óriásokról csináljon éplistát (vagy egy gnómot a szöviben), garantáltan nem fog ilyen óriást találni a környéken. Nincs általános rálátásom ezekre az említett óriásokra (részben ezért is tettem fel a kérdést), de annyit azért biztosan tudok, hogy 70%-kal rendelkező óriás a 2-4 szinteken ritka mint a fehér holló.
Tehát szétnéz az illető és nem lát több ilyen 'normális' óriást. Ebből az következik, hogy szerinte az összes többi hadis óriás abnormális. Ez ugyanis a 'normális' szó ellentéte. Ez a vélekedés nem tartható, ezért gondolom úgy, hogy rossz kérdést tettem fel.
Reply With Quote