Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-27-2007, 21:07
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by -Fegya- View Post
Wand, érdekelne a véleményed a topic témájáról is. Az eddig felmerült JKSZ elleni ötletekre gondolok.
oks valahol igazad van

a témához hozzászólva:
én már többször mondtam, hogy az egy szöviben, klánban jáccók kilépés után automatikussan kapjanak egy mnt-t, amit 1 évig nem bonthatnak fel
és azt is támogatom, hogy az összekötött orijaik szintén kapják meg
(bár néha jó móka haver ellen játszani )
ha meg a baráti maluszt erőltetjük, akkor szerintem úgy lenne, jó ha nem egyes orikat néznénk akik egymással szövik, hanem vagy egyes személyeket (összekötött orik összességét), vagy egyes személyek összekötött oriai közül az összesre a legmagasabb értékú baráti malusz hatna. és hozzátenném, hogy szabin, SZK-alatt a baráti malusznak nem kéne csökkenni

nem támaogatom az x top kör utáni hekivesztést, annál inkább az egyre brutáliasabbá válló gyújtogatást.

mint egy másik topik témájában már elmondtam az újraindulásnál, max szintenként egyet engedélyeznék (ezen felül vagy nagy időeltolódással min fél év, vagy nagyon bekorlátozott "újra termeléssel", tehát max 20k teki fajtánként, max 200 misi arany, stb)

a sok sereges beütéseket meg igen nehéz megitélni, hogy ténylegesen jksz vagy sem.. sőt alapvetően azt lehet mondani, hogy szinte megitélhetelen, hacsak nem vagy teljesen képben a 2 országot illetően
szerintem az ezzel való föld leadást sokban korlátozta már az, hogy a 2. seregtől már lefelé megy, ezen max úgy lehet tovább szigorítani, ha maximáljuk az 1 orira küldhető seregek számát pl 3-ban, de ez még nekem se tetszene

Last edited by wand; 05-27-2007 at 21:11..