Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-27-2007, 13:37
Arwyl szelleme's Avatar
Arwyl szelleme Arwyl szelleme is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
napi 24 heki. simán visszafedezi.

Mellesleg Arwyl: hogyha bárhogy szeretném valamikor beérni a top 3 klánt, szerinted hogyan tudnék elég pénzhez jutni ha nem alacsonyabb csopikban termeléssel? Ti sokkal többet tudtok termelni mint bárki lentebbi csopikban, de már ez is fáj?
Hogy fedezné már vissza? Gondold át mielőtt írsz hülyeségeket.
Ha az 1. helyen vagy messze mindenkitől, és veszítesz hekit mihez fedeznél vissza? Az 1000 hekivel lejjebb lévő 4. helyezetthez? Vagy ha 4 nagy ori van = hekin együtt is csökkennek. Szintén nem lehet visszafedezni. Max mint amit írtam is, ütögetik egymást és fedeznek, de szerintem ez már csak feltűnik Atinak...

Én nem is mondtam, hogy NE termeljenek lent! És azt se hogy magas hekire ne menjen fel senki termelni. Menjen fel nyugodtan ha tud HARCCAL! De ennek a földleadásos, "önütéses" dolognak véget kéne vetni.

És a javaslatom is engedi ezt a termelést bizonyos ideig! Mert azért legyen már elég 3,5-4k TOP30% körig a termelés!! Ja, hogy lehet nem fogja megérni a szabály miatt felfedezéssel felnyomni orikat, mert nem termeli vissza?
Ez lenne a lényege a dolognak! JKSZ-ezve nem éri meg, ha pedig harccal ment fel oda meg is érdemli, de ez idő után tessék menni tovább, nem véletlen van a lázadozás sem!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!

Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat