Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-26-2007, 20:47
Arwen's Avatar
Arwen Arwen is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Sőt, monnyuk 100an, a fél csopi... vagy az egész? Mindenki ellened 20 ori melyik topban van? Ez már egy olyan szám, ami jóformán önmagát zárja ki, 20 ember hamarabb balhézik össze, s nyírja ki egymást, mint hogy ennyien lennének. Egy top létszáma ált 6 - 10 ori.
Ha szabin van a hadis ori, akkor az lenn van lépési határon, azt ne mond, hogy nem tudsz lépési határ felé kerülni bármelyik csopiban.. habár van aki nem tudna, mert nem képes rá, ez is tény

Arwen, az a baj Veled, hogy indulatból írsz átgondoltság nélkül, ez amit írtál pl egy nagy marhaság.
Ha oszt pénzt vki, akkor simán fenntartja a 90% feletti katmorált egy önmagát halomra gyújtó oriban is. De ha tapasztalatod nincs benne, akkor legalább elolvastad volna, h Grabi ezt már korábban leírta.

Arról meg ugyi ne is beszéljünk, hogy wben az utóbbi sztem 1 évben nem is jártál, de véleményed az van. Grat!

Én támogatom NorB ötletét, sztem nagyon is sok logika van benne. És tényleg gyógyír a problémára. Minden ilyen, és ehhez hasonló ötletet támogatok, ami nem elvitatja vkitől azt, hogy elért egy hekit, hanem max x körönkénti nehezítést ad számára. Aki tudja szedje le, ennyi.
Ebből kifolyólag Arwyl ötletét ellenzem..
Tiszta sor, hogy olyan javaslatot ellenzel, ami fáj neked, és a kis "közösségednek". Azt elfelejtettem megkérdezni, hányan tartoznak a "szűkebb kör tagjai" közé, akik "kiállnak egymásért"? Ez számomra egyértelműen jksz, mivel több, mint 5 nevet felsoroltál magadtól. Felesleges magyarázkodnod.

Teljesen értelmetlennek találom Norb javaslatát. Arwyl elmagyarázta, hogy miért.
Annyival kiegészíteném, hogy ha vkik tényleg leszednék őket, azzal csak ideiglenesen lenne megoldva a probléma. Pár hét-hónap múlva ugyanazok az emberek visszamennének oda, max másik orival. Ezzel egyáltalán nem oldottunk meg semmit.

A nagy termelők megszüntetése csak színesítené a játékot, és megszünnének a hatalmas vagyonnal játszó országok. Akik sem tanyát, sem bányát nem tartanak, sőt lassan barakkon kívül más nem lesz bennük. Feltöltik őket 5. szinten tekerccsel a nagy termelők, aztán indul a móka.
Ha kifogy a pénz az oriból, és behal a tekipiac, akkor majd vki a "közösségből" vesz tekit. Esetleg egy másik felszedi az íjász piacot, hogy az ellen ne tudjon sereget cserélni, az amúgy is vészesen fogyó pénzéből, végezetül a nyers, és gabona piacot is manipulálja vki a csapatból. Ohh, azt elfelejtettem mondani, hogy ezek természetesen nem egy szövetség tagjai. Csak egy csopiban játszanak, és segítik egymást. Mert ugye fő a "közösségi szellem", "ha vkit bántanak, azért harap a többi is".

Quote:
Arwyl, most Te is a sírótáborhoz csatlakozol, a helyett, hogy játszani próbálnál, v harcolni? paff, nem gondoltam volna Rólad.
Most nem is tudom, a leüthetetlen orik mítoszát kergetitek, vagy mit is?
Olyan nincs! Én pl nem egy topért nem keveset harcoltam, más miért akar sültgalambot?
Nem kell sült galamb, csak tiszta játék, ahol mindenki egyenlő feltételekkel indul.
Nekem a termelőkkel, és az általuk tápolt orikkal van bajom. Ha indítasz egy vállalkozást, akkor egy multi a szárnyai alá vesz, tele nyom pénzzel, és még vissza sem kell adnod? Ezt ugye nem gondoltad komolyan? Mert kb ezt jelenti amit mondtál, lefordítva a valóságra.
Tudom, hogy neked az a véleményed, hogy amíg lehet, ki kell használni. Nekem van igazságérzetem, és ezért zavar a dolog ennyire.
Ha vki termelni akar, az tud 200-600 hekin is. Jah, hogy ott könnyebb neki ártani?

Quote:
Az ilyen nyavajgóktól a kedvem megy el a játéktól
Nekem pedig a jksz-elő bandáktól megy el a kedvem a játéktól.

Last edited by Arwen; 05-27-2007 at 05:51..
Sponsored Links