View Single Post
Old 03-07-2006, 10:05
spirit..
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%
Smile

Quote:
Originally Posted by drhb
Na én meg a foglalkoztatottság csökkentés miatti épület elhagyást felejtettem ki.
A gnóm és az óriás specvarit azért írtam, mert (többek közt) amiatt van olyan sok gnóm meg óriás hadis. Én is gnómmal vagyok(és voltam óriás is), pedig szeretnék kipróbálni mást is, de a tekilopás aránytalanul hatékony, és nehéz anyagilag bírni a folyamatos pótlását. Végülis ez önmagában nem gond, mert ha csökkenne a tekilopás hatékonysága, akkor több ork, törpe, ember és elf hadist lehetne látni, ami változatossabbá tenné a játékot.
És akkor lenne sok hadis és sok varázsló. És tolvaj? Lenne akkor értelme lopni? Azért,hogy még a napi kopást is éppen hogy pótoni tudja a tolvaj nem éri meg egyáltalán lopni. Ha ezt megcsinálnák,valaki felvetné,hogy csak kevesebb pénzt lehessen lopni,utána csak mondjuk 30%ot lehessen lopni a raktárakból,stb. Ha valakit nagyon leloptak,akkor az soha sem fog megelégedni a tolik megszorításából. Voltatok már tolvajjal? Ha éppen nem ember vagy, 1 készültséges tekercslopás után már biztos nem mész rájuk mégegyszer,mert lehentelnek vagy 2-3k tolidat egy aranyos üzenethez mellékelve. Amúgy mindezek ellenére mindenki próbálja ki a tolis országot,aki még nem tette. Nem lehet semmihez hasonlítani.