Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-26-2007, 16:31
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme View Post
Arra: én nem tartozok a sírók táborához csak próbáltam megoldást találni egy dologban, ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra! Meg vagy sértődve hogy Arwen az W-t emlegeti??
Ember! Tudja mindenki hogy ott megy a legnagyobb multizás!! Többnyire ott tápolódnak fel az orik több 10M tekivel!
Hiába hazudsz barátom, akár a skypen is priviben, és nézed hülyének az embert, aki a tűz közelében van tudja mi történik!!! Szóval fogd vissza magad öreg és gondold meg 2x mit írogatsz rólam/nekem mert nem leszünk így jóban!

Miért nem harcolok lejjebb? Nagyon egyszerű az indok: időhiány.
Lehet ellenezni az ötletemet, tudom hogy azért van mert lekényszerítené a bandádat a 2/B-ből, ahol termeled a mrd-jaidat és küldöd fel az A-ba a klánodnak. De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit.
Arwyl, ugyanazt tom mondani, mint Arwennek. Az, hogy csettintünk egyet, és az első dolgot mondjuk, ami eszünkbe jut nem feltétlenül lesz igaz.
Te mikor jártál a Wben, hogy ennyire jártas vagy az ottani dolgokban?
Jártál egyáltalán valaha a Wben? ))
Csak mert még erre sem emlékszem, de Arwenre sem.. D
Szal ezt így ebben a formában nevetségesnek találom.
Multi, oké, szép szó, áruld el ki multizik ott?
Meg egyáltalán miért a w, mikor annyi csopi van, amiben megy a susmus, tulképp melyikben nem?
Másrészt némi logikai ütközést vélek felfedezni az írásodban. Egyszer leírod, hogy csak A, máshol nem játszol, időhiány, előtte meg azt, hogy mennyire képben vagy, meg mindenki tudja, h a w...
Na mind1, nem kötexem

"De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit."

A B topban a klánom egyetlen tagja van, ezt leszámítva 1 pannonos, 3 big gunos, 1 hódítós, meg a többit azt sem tudom milyen klánban van.
Szal e felől is megnyugtatlak
Az meg hogy ha ellenséges klán tagját látom vhol másik csopiban, s épp rajta keresztül vezet az utam felfelé, akkor nemcsak hogy természetes, hogy nekimegyek, de még örömmel is teszem.
Lehet velem van a baj, de az ellenségeim kéne segítsem? Ezt nem teszem, s ezért szólsz meg?
De lehet rosszul értelmezem.

"ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra!"

Nyilvánvaló, h kihat, de hát több éve erről szól a hód, hogy Aban aki felül van tud kiépített orit csinálni, ergo sosem tudsz többet termelni, mint ő, jobban kiépíteni magad, etc, ezért ha át akarod venni a fenti helyeket, úgy alulról kell biztosítanod a pénzt.
Vagy legalábbis annak egy jelentős hányadát.
Szal még ha a fent emlegetett Bs dolog igaz is volna jelen helyzetre, akkor is mi ezzel a probléma?
Sponsored Links