Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Arra: én nem tartozok a sírók táborához csak próbáltam megoldást találni egy dologban, ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra! Meg vagy sértődve hogy Arwen az W-t emlegeti??
Ember! Tudja mindenki hogy ott megy a legnagyobb multizás!! Többnyire ott tápolódnak fel az orik több 10M tekivel!
Hiába hazudsz barátom, akár a skypen is priviben, és nézed hülyének az embert, aki a tűz közelében van tudja mi történik!!! Szóval fogd vissza magad öreg és gondold meg 2x mit írogatsz rólam/nekem mert nem leszünk így jóban!
Miért nem harcolok lejjebb? Nagyon egyszerű az indok: időhiány.
Lehet ellenezni az ötletemet, tudom hogy azért van mert lekényszerítené a bandádat a 2/B-ből, ahol termeled a mrd-jaidat és küldöd fel az A-ba a klánodnak. De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit.
|
Arwyl, ugyanazt tom mondani, mint Arwennek. Az, hogy csettintünk egyet, és az első dolgot mondjuk, ami eszünkbe jut nem feltétlenül lesz igaz.
Te mikor jártál a Wben, hogy ennyire jártas vagy az ottani dolgokban?

Jártál egyáltalán valaha a Wben?

))
Csak mert még erre sem emlékszem, de Arwenre sem..

D
Szal ezt így ebben a formában nevetségesnek találom.
Multi, oké, szép szó, áruld el ki multizik ott?
Meg egyáltalán miért a w, mikor annyi csopi van, amiben megy a susmus, tulképp melyikben nem?

Másrészt némi logikai ütközést vélek felfedezni az írásodban. Egyszer leírod, hogy csak A, máshol nem játszol, időhiány, előtte meg azt, hogy mennyire képben vagy, meg mindenki tudja, h a w...

Na mind1, nem kötexem
"De ha nem is így van, megakadályozzátok más klánok ilyen irányú törekvéseit."
A B topban a klánom egyetlen tagja van, ezt leszámítva 1 pannonos, 3 big gunos, 1 hódítós, meg a többit azt sem tudom milyen klánban van.
Szal e felől is megnyugtatlak

Az meg hogy ha ellenséges klán tagját látom vhol másik csopiban, s épp rajta keresztül vezet az utam felfelé, akkor nemcsak hogy természetes, hogy nekimegyek, de még örömmel is teszem.
Lehet velem van a baj, de az ellenségeim kéne segítsem? Ezt nem teszem, s ezért szólsz meg?

De lehet rosszul értelmezem.
"ami tudod te nagyon jól, és én is mégha másnak fogalma sincs róla, nagyban kihat az 1/A-ra!"
Nyilvánvaló, h kihat, de hát több éve erről szól a hód, hogy Aban aki felül van tud kiépített orit csinálni, ergo sosem tudsz többet termelni, mint ő, jobban kiépíteni magad, etc, ezért ha át akarod venni a fenti helyeket, úgy alulról kell biztosítanod a pénzt.
Vagy legalábbis annak egy jelentős hányadát.
Szal még ha a fent emlegetett Bs dolog igaz is volna jelen helyzetre, akkor is mi ezzel a probléma?