Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Ati, segítenél lefordulni az A-ból, már gyerekkora óta vipes az az ori. 
|
Ha Angelika állításai helyesnek bizonyulnak, akkor egyszerű dolgod van. Azt hiszem 1000 vip kört írt, hogy annyi kell, hogy legyen az országodon, és akkor körülötted mindenki valamilyen telepatikus módon megérzi, hogy Téged nem szabad támadnia, és ezt szó nélkül teljesítik is, tudsz fejlődni, mindenki elmozdul az utadból, sőt hagyja magát, hogy beüsd.
Gondolom ezért cserébe (?) olyanokat támadnak, akik nem vipesek, igaz őket sem azért, mert ott vannak, és nincs védelmük, hanem csak és kizárólag azért, mert nem vipesek, és nem szabad engedni, hogy az ilyen országok fellépjenek. Azt, hogy ki nem vipes, szintén valamilyen telepatikus módon látják. Legalábbis erről szól az összeesküvés-elmélet, ami még azért bizonyításra vár.
Akik nem kapnak telepatikus jelzéseket, azokkal nem tudom mi van, nem tudom ők honnan tudják, hogy ki az, akit nem szabad támadniuk, és ki az, akit nem szabad felengedniük. Erről gondolom Ti jobban tudtok nyilatkozni, hiszen valahonnan Ti is tudjátok (az elmélet szerint legalábbis

), hogy kit támadhattok, és kit nem.
Még az se világos, hogy akit nem szabad senkinek támadnia, az honnan tudja, hogy ki az, akit viszont ő nem támadhat.
De ezekre a most még homályos kérdésekre hamarosan biztosan választ kapunk, hiszen biztos vagyok benne, hogy Angelika nem csak alaptalanul rágalmaz, hanem valamilyen megdönthetetlen bizonyítéka is van a fentiekre.