Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-25-2007, 11:25
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by retekeger View Post
Egyebkent meg tenyleg jo hatasa van a topnak a piacra ugy altalanossagban, mert pl emeli a tekercsarakat. De megis az van, hogy bizonyos embereket nem elhanyagolhato elonyhoz juttat. Gondolom nem nekem kell leirnom, hogy hogy nez ki a katipiac, ha a top tamogat egy csatat, meg hogy csak ugy ropkodnek a 4MRDs utalasok es ez meg csak az 5. szint amirol beszelek.
A katpiac, ha nem analfabéta a top, akkor mindenképp úgy néz ki. Ha logikusan belegondolsz... felküzdötted magad, nem volt olcsó, nekiállsz kis pénzt csinálni, s jönnek fel alattad, akkor olcsóbban kiraksz nekik katkát, hogy fedezzenek olcsóbban, s hamarabb odaérjenek? Frászt, felveszel mindent, amit tudsz.

Quote:
Szoval ha lehetne visszacsatolas, pl anarch jarna a szabis-utesert meg a piaci utalasert (amit Ati többrétegű szemellenzovel kezel), akkor lehet a top becsületesen játszana és úgy tényleg semmi bajom nem lenne veluk.
Ez ok, s mi alapján mondod, meg, h véletlen, vagy szándékos. 10 ből 9 szándékos, és a maradék 1? Ha vki egy olyat üt, aki éppen szabiról jött vissza kerüljön anarchba? uhh.
Utalás.. hol kezdődik? mit büntetsz? ha nyerészkedni akar vki a piacon, akkor felviszi az árakat, ilyenkor sokszor azt a tételt is eltűnteti, ami magas áras, nem is fogja annyiért kirakni a saját cuccát, de fel kell venni, hogy a többi piaci szereplő azt hidje még annál is magasabb lesz az ár. 50kig van a piac engedve, akkor mi az utalás Neked? Pl én adtam el bben 22kért nyerset, semmi utalás nem volt, egyszerűen kivettem a nyerságakat mikor olcsó volt, s visszaraktam drágán. Nah akkor mi van, ha ez van? Magas volt az ár, ezért utalt nekem, aki vett belőle?
Senkinek nincs megszabva tudtommal, hogy áron rakja ki a cuccát, mindenkinek 50kig tetszése szerint mehet piacra, amit kirak.

Quote:
De sztem egy dolgot meg mindig meg lehet tenni. Fel kell irni a neveiket, megvarni amig megunjak es szintetlepnek, es ott szetkapni oket.
Elobb-utobb csak megunjak
Ezt jópár nyafogóba bele lehetne sulykolni... szal kb a "nem teszünk semmit a feljutott orik ellen, de jöjjenek már le onnan maguktól" írásoktól tudok falra mászni. Volt már nem egy csopi, ahol nagyon nem láttak szívesen a csakazértis felmegyek mentalitásommal, de mégis ki a csudát érdekelte, volt cél, el kellett érni, azért küzdöttem.

Kérnék mindenkit, hogy azt a 10. oldal lapteteji beírást tanulmányozza, mert ha itt mindenbe belefolyunk, akkor az a része sem lesz elintézve, a többi meg pláne nem, csak értelmetlen vita lesz az egész.