Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 05-25-2007, 10:25
retekeger retekeger is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Arrakis View Post
Elsődleges cél perpill a földleadás akadályozása.
A magas hekis orival nem értem a problémát, attól eltekintve, hogy ezek nagyrésze a múltban hogy került oda, egy logikus érvet mondj, amiért rosszak?
Szerintem altalaban ez ugy szokott lezajlani, hogy a topban levo orikat egy megfelelo leszabizott csoport hadis ori vedi az alsotol 30 korre lefele. Ez egyreszt ez csoportos JKSZ (ha nem azert mert ok viszik az vedo orszagokat, akkor azert mert utalnak nekik a szolgalataikert), masreszt csak ugy valakit nem engednek fel termelni ... amivel azert veszti az ervenyet az az erv, hogy barki felmehet.

Ami hasonloan irrital, hogy vannak leszabizott orszagok benne 3MRD arannyal. Visszajon ot percre, indul a sereg 40 korrol (huhhh de mak volt kiszurta) majd az orszag vissza szabira. Vagy ugyanez foldert. Ez is egy olyan egyertelmu csalas amit nem lehet jelenleg jelenteni.

Egyebkent meg tenyleg jo hatasa van a topnak a piacra ugy altalanossagban, mert pl emeli a tekercsarakat. De megis az van, hogy bizonyos embereket nem elhanyagolhato elonyhoz juttat. Gondolom nem nekem kell leirnom, hogy hogy nez ki a katipiac, ha a top tamogat egy csatat, meg hogy csak ugy ropkodnek a 4MRDs utalasok es ez meg csak az 5. szint amirol beszelek.

Szoval ha lehetne visszacsatolas, pl anarch jarna a szabis-utesert meg a piaci utalasert (amit Ati többrétegű szemellenzovel kezel), akkor lehet a top becsületesen játszana és úgy tényleg semmi bajom nem lenne veluk.

De sztem egy dolgot meg mindig meg lehet tenni. Fel kell irni a neveiket, megvarni amig megunjak es szintetlepnek, es ott szetkapni oket.
Elobb-utobb csak megunjak

Udv: retek