05-25-2007, 06:52
|
 |
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Zsáni
nos, barátom, először is 
nincs kirakva sehonnan, ez egy nyilt fórum még az ő részésre is tudtommal, akkor jön vissza, amikor akar, írtuk is párszor, hogy várjuk ide.
másodszor.ha valamelyikünk odamegy a honlapjára, és értelmes módon diskurál ( gondolom én, mert Cassy azért elég értelmes), azokat meg letiltja. akkor mégiscsak lehet valami abban, hogy ilyeneket írogatunk róla.
Ez egy idő óta csak szórakozás. nem személyes, tök mindegy, hogy ki ez a lány, vagy fiú, vagy mittudomén.
És tudod mit? nagyon rossz ez a szöveg, hogy ti sem lesztek különbek. soha nem voltunk különbek, és nem akarunk azok lenni. ő is csak ember. mások vagyunk, nem különbek.
|
egyébként sztem teljesen normálisan írt mindenki aki odament  csak fáj az igazság
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|