Thread: Minden ami 1/A
View Single Post
Old 01-27-2006, 20:50
Macal Macal is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ákos
Sohase restartoltam. Az 5-iken még a sugó alapján úgy építettem a piacokat, mint ahogy az ott meg volt írva. A 3-ik szinten futottam össze pár fanatikussal, aztán a másodikon már csak a bebástyázódott pár fő volt fölöttem. Az 1/A-ban ismét annyira zöldfülű voltam, hogy csak na, de közel egy év után a fanatizmusomnak köszönhetően a legjobbak közé kerültem.
Akkor még nem volt személyiség, de már démontojás se volt. Volt helyette más. Mondom: mindig is az aktuális környezetnél kell jobbnak lenni vagy ellenük ellenálló maradni valahogy.
Hogyan tudok jobb lenni az aktuális környezetmnél, ha az ork harcos tudós tábornok, én meg elf kereskedő vagyok, ő klánraktárból etet, nem tart tolit, és varit is alig. Hogyan védjem meg ez ellen a brutális erő ellen magam egyedül, ha ori-az-orit támadja, alulról? Hogyan rakjam teli a klánraktárt, ha nem egy milliárddal léptem fel, hanem mondjuk 50 millióval, ami kell tekikre, meg fegyverre, mert írni már luxus? Nekem kell a vari, mert védekeznem kell, kell a toli, mert nem fél tőlem a tolis, hogy beütöm, ergó, sosem lesz olyan seregem, hogy megfoghassam. Tévedek?
Reply With Quote