langelikaboxi tegnap 17:16 | Válasz | #15
Itt jön be az emberi tényező.
Ha már nem a szerencsébe bízunk akkor bízzunk az ellenfél figyelmetlenségébe és fáradékonyságába.
Ezt tehát egy jólfelkészült 2-3 fős capat megtudja csinálni úgy hogy egy országot visznek felváltva az időt felosztva egymásközt.
Tudom ezt nem sokan tehetik meg, de aki nem teheti meg az évekig fog szenvedni ebbe a játékba és nem halad előre.
Én az előző orimmal 3 nap alatt elértem a csoport 40. helyéig vereség nélkül.
Nem tudott senki betörni az orimba és a 100. alatt mindenkihez bejutottam.
Sajna a 40 szintnél belebotlottam egy elfogó játékosba aki szemtelen és beképzelt is mert tudja őt védik a játék adminjai.
Tehát senki semmilyen módon nem tud ártani neki úgy hogy rávilágít a csalás tényére hiszen az nem fogja kizárni akinek dolgozik.
Szomorú de ez van.
Több mint két év tapasztalata és a kollegáim tapasztalata mondatja velem.
Az egyszerű mezei játékosokat meg úgy repítik az anarhista csoportba mint a sicc!!!
Ezért kellett nekem is egy olyan ori ami áttör minden védelmet és megvéd minden támadástól.
Szerencsére a játék elég kiegyensúlyozott, bár most az elfet kinyírták de a többi faly még kiegyenlített.
jajj bocs de ezt megint csak be kellett másolnom

Ezt én nem bírom

Akit érdekel a fórum az katt ide :
http://forum.sg.hu/listazas.php3?azo...&id=1178947502
fergeteges

Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...