Thread: Sérelmeink
View Single Post
Old 05-24-2007, 15:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Gilberta View Post
vannak kiskapuk, nagykapuk szemet szúró jksz-ek amiket nem lehet nem észre venni de kitiltás nem jár(hat) érte, de ez hódon ÉS játékon belül kialakult "korrupció" (Korrupt az a személy, aki - közvetlen vagy közvetett önérdekből - megszegi a közösségi együttélés egy vagy több olyan szabályát, amelynek érvényesítéséért ő a felelős") nem pedig játékot üzemeltetők és VIP tagok közti kapcsolat. Játszom már pár éve, azóta előrre haladt minden...
Őszíntén,ha én lennék Te, akkor nem hagynám ezt...
Igazából ez nem tudom hogy jött ide. Itt most csak arról van szó, hogy bár ő mindenkivel mindent emberi módon megbeszél, és nem dobálózik, mégis azt állítja, hogy mi semmi mást nem csinálunk, csak kicsaljuk az emberektől a vipet.

Állítja ezt egy olyan valaki, akinél emeltdíjas sms-ért cserébe filmeket lehet letölteni, és ennek érdekében a teljes magyar netet teleszemeteli a weboldalának címével.

Őszintén szólva nem vagyok meggyőződve különben arról, hogy ő van a képeken, vagy hogy egyáltalán valóban lányról van szó, csakhát így sokkal könnyebb rávenni a hiszékeny embereket az sms küldésre, mintha valamit tenne is. De ez csak a magánvéleményem, természetesen én is azt gondolok erről, amit akarok, nem feltétlenül igaz.