Quote:
Originally Posted by Gilberta
vannak kiskapuk, nagykapuk szemet szúró jksz-ek amiket nem lehet nem észre venni de kitiltás nem jár(hat) érte, de ez hódon ÉS játékon belül kialakult "korrupció" (Korrupt az a személy, aki - közvetlen vagy közvetett önérdekből - megszegi a közösségi együttélés egy vagy több olyan szabályát, amelynek érvényesítéséért ő a felelős") nem pedig játékot üzemeltetők és VIP tagok közti kapcsolat. Játszom már pár éve, azóta előrre haladt minden...
Őszíntén,ha én lennék Te, akkor nem hagynám ezt...
|
Igazából ez nem tudom hogy jött ide. Itt most csak arról van szó, hogy bár ő mindenkivel mindent emberi módon megbeszél, és nem dobálózik, mégis azt állítja, hogy mi semmi mást nem csinálunk, csak kicsaljuk az emberektől a vipet.
Állítja ezt egy olyan valaki, akinél emeltdíjas sms-ért cserébe filmeket lehet letölteni, és ennek érdekében a teljes magyar netet teleszemeteli a weboldalának címével.
Őszintén szólva nem vagyok meggyőződve különben arról, hogy ő van a képeken, vagy hogy egyáltalán valóban lányról van szó, csakhát így sokkal könnyebb rávenni a hiszékeny embereket az sms küldésre, mintha valamit tenne is.

De ez csak a magánvéleményem, természetesen én is azt gondolok erről, amit akarok, nem feltétlenül igaz.