Thread: Sérelmeink
View Single Post
Old 05-24-2007, 14:09
Gilberta's Avatar
Gilberta Gilberta is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

elolvastam amit tudtam. Már bocsika ha tévedek,de semmi köze nincs Batu és az általa(állítólag)nem nyújtott segítségnek az eredeti hszhez. Megértem langelikát nehéz szülők nélkül, az élet nem egyenlően ad és vesz el. Annyi és annyi üzit kaptam h így kisk**va úgy nagyri****nc( elnézést a szóhasználatért) de sosem vettem magamra, elvégre 10-12 embernél többen nem ismernek itt személyesen, ők pedig úgy is tudják h milyenis vagyok. elkeseredettségemben én is írtam csúnyát(szerencsére ritkán maradok alul -koppkopp-), de csillagozva, vagy körbeírva, de magamra venni egy (egyébként kitünő, nagyszerű idötöltést adó) játék miatt,megakadni egy üzeneten? Mellesleg ahogy azt hiszem Ati írta ironikusan h azért lett a téma nyitva h ne dobáljunk sárral, erre langelika a sárgyáros?
Honlapján megjelenő hódítóval kapcsolatos ürülékdobálás ügyében rágalmazásért mehetne ügyvéd, a tartalomért meg fogyasztóvédelem.
Sajnálom Őt, mert ilyen ember vált belőle, sajnálom mert sokan rúgnak bele akaratlanul is, de tényleg nem nézhető el minden egy (??) fiatal (??) lánykának.