Quote:
Originally Posted by Lik-lak
Ati, szerintem ez vicc. Alapvetoen tokre megertem hogy mindig azzal josz, hogy forum szabalyzat meg jatek szabalyzat meg anyamtyukja, de tudod nagyon jol hogy az csak plusz egy pipa. Ha meg nem akkor igen, naiv vagy. Persze arra jo, hogy ha megszegem akkor torolni lehessen engem szo nelkul ES EZ IGY VAN JOL.
Masreszrol meg szep, hogy 18 evesen jogtisztelo vagy, de szerintem az vesse az elso kovet aki nem fogyasztott alkoholt kozteruleten vagy nemment at meg a pirosnal hajnal 2kor a zebran gyalog (es tarsai hatalmas buntettek  ).
Ez kikivankozott mar a sok szabaly es jogra hivatkozas miatt. Jogi diplomaval hogyallsz? 
|
Figyelj, én nem arról beszélek, hogy egy játék szabályait megszegi valaki, vagy átmegy a piroson.
Azt hiszem, hogy Neked méginkább tisztában kell lenned azzal, hogy a kalózmásolatok terjesztését mennyire üldözik mindenhol. Itthon is, de itthon kevésbé. Amerre Te vagy, azt hiszem ez sokkal jobban üldözött. (Lehet nem így van, igazából nem vagyok tisztában az ottani helyzettel.) Ezután nyíltan árulni neten, pénzért filmeket, nem ugyanaz a kategória, mintha átmész a piroson.
Arra hivatkozni, hogy a Hódító csak a vip-re megy? Soha életemben nem volt összetűzésem az országával, azt se tudtam az előző törlésig, hogy melyik az.

Úgy beszél, minthe legalábbis azt figyelném, hogy mikor lesz vip, és végre akkor jól törölhetem.
Azt hiszem, hogy nem lenne a Hód 8 éves, ha ezek a dolgok így működnének.
Mindenesetre érdekes ez a "vigyázz, vipre mennek" felkiáltás annak fényében, hogy ő meg az sms-ekért cserébe illegális tartalmakat ad.
Az, hogy diplomát hamisít, vagy másokat rágalmaz, igazán eltörpülnek azt hiszem.