Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 03-06-2006, 16:32
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Arrow

alapvetően nekem legális programok vannak a gépemen: mert amíg egyetemista vagyok ingyen használhatom a legjavát, hála a BME-nek meg a mikrószaft campus projectnek, a windowsomat meg még iskolai pályázaton szerezte be édesanyám a gépemmel együtt.... ettől függetlenül én nem ítélem el azt aki a mikrószaftot meglopja: irreálisan magas árai vannak a programjainak és amennyi dührohamot okoz a leghétpróbásabb felhasználónak még fel is háborít. a legnagyobb baj az egésszel szerintem az, hogy annyira általánios hogy más progit nem is lehet használni oprendszernek mert egyik oprendszer sem kompatibilis a másikhoz való programokkal. és így lehetetlen mindent megszerezni amit használnon kell esetleg nem windows platformra. Arról nem beszélve hogy több millába kerül egy kető program amit a tervezési házijaimhoz használnom KELL... a megoldás még kézenfekvő, de ha viszont már ezeknek az összértékét vesszük, és azt hogy elmegyek az egyetemről és ugyanúgy szükségem lesz ezekre, akkor biztosra lehet venni hogy nem lesz rá pénzem mert egy ferrarira előbb összegyűlne a pénz. és ezekután 1000 foriuntért MINDET megszerezhetem lebukás és szívfájdalom nélkül, akkor igencsak elgondolkodtat hogy jól van-e ez így....
szóval ezt is vedd figyelembe Ati, és ha nem sértődsz meg akkor megkérdezem, hogy neked legális minden progi a gépeden? akár a legutolsó ZIP próbaverzióig, ami szintén tuti hogy nem járt le? Nézd csak át. nem kell válaszolj, csak nézd meg. és add össze ezek összértékét!

Last edited by Senki; 03-06-2006 at 17:34..
Reply With Quote